Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Negativna,forsirana ponavljanja

<< < (18/25) > >>

Gumac:
Vjerujem da ce biti zabiljen i porast smage uz hipertrofiju, hvala ljudi

Bsbejs5:
Normalno je da ce rasti snaga.Jer samim tim ces razviti grudne misice i iznenadices se kako ce snaga da ide gore.

milan0507:
Meni se ne svidja taj pristup ako se gleda primarno povecanje snage.
Usvojice pokrete kako se ne radi u powerliftingu tj kad hoce da se podigne veca tezina i posle ce biti problem da se promeni pattern. Plus, stvara se mahom nepotrebna misicna masa koja ne moze da proizvede toliku silu s obzirom na velicinu misica.
Drugo, moguce je raditi mnogo ponavljanja na poocnim potiscima i eto i hipertrofije.Pre bih radio pl nacin sa back off serijama gde bi se radile 8-12ice i mnogo potisaka bucicama.

Bsbejs5:
Po mom misljenju Milane,opet ne moram biti u pravu,njemu ne moze biti primarno povecanje snage ako nema nikakvu osnovu.Dakle treba prvo da izgradi osnovu,pa da krene sa treninzima baziranim na Pl metodama.Ja sam mu takodje naveo u prethodnim postovima rad sa bucicama,tu se slazemo...A ako on sjutra bude imao volje pa se bude posvetio snazi,a ne hipertrofiji uz njegovu volju za napretkom nece biti problem da savlada osnove pokrete u treningu snage,to nije neizvodljivo.

Gumac:
5x5 sam radio zadnja 3 mjeseca otprilike ali nisam nista napravio...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju