Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Negativna,forsirana ponavljanja

<< < (19/25) > >>

eXe:
iskreno ja mislim da pl treninzi grade bolju osnovu od bb treninga(neko ko digne 70kg na bencu nikad ne moze imati volumen treninga kao neko ko moze 200 pa samim tim ima i veci potencijal za nabacivanje vece misicne mase)...

ne govorim o peaking programima za takmicenja gde ce se raditi neke trojke dvojke i kecevi nego necemu izmedju npr wendler boring but big ili npr texas sto radi dejan sa foruma je i vise nego dobra osnova(samo primer)... pulover ima 0 carryover na benc razvlacenje treba da radi samo ako oseti bolove u ramenima... samo benc benc benc eventualno neka varijacija

milan0507:
Ja gledam da je bolje i lakše da prodje posle na bb, jer ne mora da menja taj telesni šablon toliko koliko bi trebalo da promeni ako bi prelazio iz kontra smera. Telu treba oko 10hiljada pravilnih novih ponavljaja da usvoji nov način pokreta. Neka snimi benc sa nekih 85 posto gde će uraditi trojku i najlakše ćemo videti šta je problem :)

Bsbejs5:
Ma sve je ok,razlike u misljenjima su normalne i zdrave i bez njih ne bi bilo nista.Ja licno obozavam powerlifting i trenirao sam mnogo po metodama iskljucivo treninga snage,tako da ja nijesam protiv toga,naprotiv..Jedino sto ja mislim da je ovom momku potreban pocetni klasicni trening,jer opet ponavljam,po meni njemu fali misicne maze i to ga koci u pogledu snage.Jer maksimalni potisak od 90 kg na bencu govori sve.Ja garantujem da grudi ima razvijene kao ledja na primjer da bi gorao,bas,bas dobre kilaze.;)

Bsbejs5:
Moram i ovu stvar da navedem.Nuzno manja kilaza prilikom benca automatski ne garantuje manju snagu..Evo ponovo da navedem primjer mog omiljenog Serga Nuberta koji je radio standardnii trening za grudi sa kilazama u rasponu od 70 do 100 kg,a maksimalni potisak mu je bio daleko iznad 200,tako da je sve relativno...Ponovo ponavljam,ja nijesam protiv powerliftinga,ja ga obozavam i sam primjenjujem i trenutno sam blizu takmicarske forme,ali moram da konstatujem i neke druge sisteme treninga i cinjenice.

milan0507:
Ja ne verujem u to, moguće je da postoji neki izvod, ali vrteti se oko 100kg i onda gurnut ddaleko preko 200 je mahom priča za malu decu. Mora da je u nekom delu karijere tovario. To bi bilo ekvivalebtnno da neko radi cucanj sa 170kg i onda uradi 380.Mora da postoji adaptacija na težinu. I ja volim Serza, savršen izgled

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju