Ostalo > Offtopic
Svetsko prvenstvo u fudbalu-Brazil 2014
dragan vg:
http://www.b92.net/sport/brazil2014/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=12&nav_id=859918
Posto vidim da niko nije otvorio temu posvecenu ovom,po meni najvecem sportskom dogadjaju na svetu,red je da je imamo ovde na forumu... :)
Da li cete pratiti SP,kakva su vasa ocekivanja,favoriti,ko ce biti najbolji igrac...itd
Black&Decker:
noge jake od fudbala a? :)
najjaci spanci mogu 2 tima lagano naprave..
svabe kidaju ,domacini koje ce izjede pritisak mislim da nista nece uraditi,argentina sa losom odbranom i ludim napadom...
ali moze mnogo ekipa tu da eksplodira,nikada se ne zna...na jednu utakmicu svako svakog moze da izbaci...englezi, francuzi mogu eksplodiraju, zabari jadni ali na rezultat mogu daleko doguraju...urugvaj ne gol vise...
zeznuto za kladjenje...ali ako mora jedan da se odabere..spanci...(milsim da ce vilja zavuci najvise golova,iako mozda nece ni igrati prvu postavu nego kosta)
igrajte na svabe protiv portugala,sabice ih :)
dragan vg:
Da kao sto kazes,dosta je timova ovde u igri za titulu-Brazil,Argentina,Spanija,Nemacka,Italija.
Ja licno smatram da se oko brazilskog tima stvorilo puno euforije,i ocekivanja javnosti,sto naravno nije dobro.
Spanija,normalno favorit,ali pitanje je,da li se kod njih javilo zasicenje.
Nemacka jaka,ali povreda Rojsa,dosta smanjuje njihove sanse,jbg,covek najbolji igrac Bundeslige za ovu sezonu...
Jako me zanima,sta ce uraditi Argentina i Urugvaj,i jedni i drugi imaju paklene napade...
Pedja_Petrovic:
KAMERUN!!!
newbody:
Nartavno da ce se ispratit ovo SP. Po prvi put i BiH ucestvuje :D
Ocekujem i nadam se filanu juzna amerika vs evropa. Mozda Argentina-Njemacka.
Najbolji strelac prvenstva Messi, odo sada skoknut do kladione i uplatit ovo ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju