Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
Drakulamuscletech:
--- Citat: Stevcho Februar 19, 2011, 12:41:39 posle podne ---Brate ovo nije smesno, ovo je malo jadno... :/
--- Kraj citata ---
ovo nije malo jadno ovo je dosta jadno,neam reci gadi mi se ovo vreme svi se loze na kriminal,vecina devojaka se prodaju(cast izuzecima,njima skidam kapu jer su ostale normalne a i likovima koi su ok )
gledam one klince pucaju po 25000 za jedno vece da bi se pricalo kako su sedeli u separeu tu dovuku one klinke lozane ne zna se koja je gora kad se skine gola i sminku.jos klinac mase utokom i tripuje scarface,kad ga neko bude stavio u kolica slusace kes kolica :)
Burner:
--- Citat: Pocetnik993 Februar 19, 2011, 12:45:30 posle podne ---jbg to je danasnja omladina
okacio sam ako nekog zanima....
nekom jeste smesno nekom nije ;)
--- Kraj citata ---
E moj druze kakve ti kurvetine drzis na fejsu.
A to je sve samo ne smesno.
Drakulamuscletech:
--- Citat: Burner Februar 19, 2011, 03:07:54 posle podne ---
--- Citat: Pocetnik993 Februar 19, 2011, 12:45:30 posle podne ---jbg to je danasnja omladina
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma sta ce vam opste taj face,telefon u ruke pa zovi kad ti treba neko salji poruku a ne ta glupost.
Burner:
--- Citat: Drakulamuscletech Februar 19, 2011, 03:09:32 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma sta ce vam opste taj face,telefon u ruke pa zovi kad ti treba neko salji poruku a ne ta glupost.
--- Kraj citata ---
ja nemam fejs.A to je najvece sranje koje su mogli napraviti
http://www.businessinsider.com/10-reasons-to-delete-your-facebook-account-2010-5
Drakulamuscletech:
--- Citat: Burner Februar 19, 2011, 03:11:12 posle podne ---
--- Citat: Drakulamuscletech Februar 19, 2011, 03:09:32 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ja nemam fejs.A to je najvece sranje koje su mogli napraviti
http://www.businessinsider.com/10-reasons-to-delete-your-facebook-account-2010-5
--- Kraj citata ---
jbg nzm engleski dobro da bi procitao :) pa kako je onaj klinac napravio face i on dosao do nas u srbiji se povecao broj nalozenih riba i deckica kriminalaca :) sinoc sa devojcicom sedim u basu a iza nas neke 2 debele klinke i jedna mrsava sa zubima koja moze da ore njivu sa njima sede i deru se slusaju cviju mc stojana i naravno seru o parama i face,a da klinke su jos 5 6 osnovne a sve je tu ful garderoba patike i ful telefoni,ja sam u 5 video telefon na reklami a u to vreme kad su se one sinoc vozile sam sedeo kuci ili bio ispred zgrade sa drugovima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju