Ostalo > Offtopic

JUTARNJE POSALICE

<< < (456/950) > >>

Veljko1981:
nzm, meni lik smešan

Miske1:
Odgledajte do kraja. :D

Radar (Rémi Gaillard)

Edge:
 2011 je bilo sub se pa ti salje 4 klipa prica o ishrani,celijama...budalastina teska i na kraju HERBA LIFE, WOOOO :D !!!
Isli ortak i ja na neki razgovor ,kaze lik ortaku (u rodi naleteo na njega)  ''vidim da si sportista dodji tad i tad, tu povedi jos nekoga sa sobom da odradimo procenu bf, bmi,...'' Zove me ortak kaze nije herba life, ovi se bave pisanjem ishrane kaze mozda bude nekog posla... Odemo tamo, na ulazu u zgradu nigde ne pise H.L. dolazi taj lik uvodi nas u stan kad ono H.L. na sve strane. Bili zaludni pa smo sedeli sat vremena da saslusamo coveka :D.
Uglavnom meni je bf 23 na 83 kg, ortak 90kg 17%bf ,a nesretnik odran ima vene po stomaku :D...  vaskilarne masti pred infarkt itd... stalno nam prica : vi momci odlicno izgledate, ali rezultati kazu drugacije...  jos sam ispao budala sto trosim 10k mesecno na meso,a on pametan nudi mi herba obrok po ceni od samo 10k za 900gr soja najkvalitetnijeg proteina,secercine i masti cije je apsorbcija CAK!!!....90%.... Uglavnom nemamo pojma i zivimo u zabludi dok je njegovo znanje superiorno u odnosu na bilo cije... Na kraju smo poceli da se valjamo od smeha i izasli iz stana dok nam je govorio: steta sto ne razumete koliko potenciala ima nas program ishrane... Znaci prava sekta nema dalje.

Veljko1981:
mene je lik vrbovao u tramvaju, od svih mesta... znao sam ga od pre iz teretane sa Banjice, uvek je bio visok i mučio se za svaki kilogram. onda je uzeo da valja HL, išao po seminarima, valjda je uzo i neki ške, Bog će ga znati. tada sam otkrio najbolji odgovor na HL sektašenje.

jeste spremni?? ;)

"Ja sam zadovoljan svojim napretkom."

jer NIKO NIKADA neće to da kaže, i oni to znaju, i na to hvataju... e, alo, proteinski šejk i MRP za doručak, 10 soma za mesec dana... i ja mu reko, ali recimo Izo Mas ima sve to, + kretin, + glutamin + košta manje, ali ne, naravno ONI stavljaju HEMIJU u sve te BILDERSKE suplemente, oće da otpadnu muda.

gde bre ima suplemenata sa hemijom da odem odma da kupim... :)

Veljko1981:
treba neko da otvori herba lajf temu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju