Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: aleksandarn14061987 Mart 26, 2013, 12:15:00 posle podne ---Jbg ja sada odgledah ovo sa Telegrafa za nixu i nije momak uopste toliki debil kako ga neki predstavise... Momak normalno prica sto se tice ishrane, trcanja bla bla...
--- Kraj citata ---
a sta je normalno?
da je dijeta kada jedes manje nego obicno?
ili da od proteina odlaze bubrezi?
ili da kreatin nije za decu?
ili da je istrazivao u vezi sterodia duze od mesec dana i da je otkrio da steroidi u opste nisu stetni,samo kada koristis hemiju onda moras da jedes mnogo proteina i onda su u problemmu sa bubrezima?
ili si ti nesto drugo shvatio?
Heisenberg:
Ishmerish:
--- Citat: ixy Mart 26, 2013, 08:04:00 pre podne ---
--- Kraj citata ---
Mrmot samo sto nije poginuo, a ovu mecku kad dohvatim!! >:(
aleksandarn14061987:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 26, 2013, 12:19:29 posle podne ---
--- Citat: aleksandarn14061987 Mart 26, 2013, 12:15:00 posle podne ---Jbg ja sada odgledah ovo sa Telegrafa za nixu i nije momak uopste toliki debil kako ga neki predstavise... Momak normalno prica sto se tice ishrane, trcanja bla bla...
--- Kraj citata ---
a sta je normalno?
da je dijeta kada jedes manje nego obicno?
ili da od proteina odlaze bubrezi?
ili da kreatin nije za decu?
ili da je istrazivao u vezi sterodia duze od mesec dana i da je otkrio da steroidi u opste nisu stetni,samo kada koristis hemiju onda moras da jedes mnogo proteina i onda su u problemmu sa bubrezima?
ili si ti nesto drugo shvatio?
--- Kraj citata ---
Jbm li ga ja sam odgledao ove klipove sa Telegrafa... Ovo sto sam ja vidio, lik prica onako amaterski (uprosteno) sto se tice ishrane i nije rekao nista toliko pogresno... Pokazao neke varijante za sklekove... Kada sam procitao komentare ovde, reko pricao je da treba jesti mlade majmune za dorucak. :)
Npr. ovo je debilana... http://www.b92.net/superzena/dijeta-fitnes.php?yyyy=2013&mm=03&nav_id=698420
Gdje pise da u kafu ubacimo malo obranog mlijeka zbog dodatnih proteina, itd.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---reko pricao je da treba jesti mlade majmune za dorucak. :)
--- Kraj citata ---
i ovo bi bilo logicinije od nekih stvari koje je taj momak pricao
--- Citat ---Gdje pise da u kafu ubacimo malo obranog mlijeka zbog dodatnih proteina
--- Kraj citata ---
ma slobodno
ali moras tacno PRST mleka,jer ako preteras sa kllcinom u kafi moze doci do hemijske reakcije u kojoj kofein iz kafe dirketno unistava pankreas i jetru
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju