Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
sky:
--- Citat: Milos Zivanovic Januar 21, 2014, 10:35:10 pre podne ---inace radi se prvo neki "test" uzorak ili kako se zove nemam pojma pa posle toga ide pravo vadjenje krvi.
e doktorka nije htela da mi da ni taj test da uradim (pa da vidimo rezultate) jer - nema poente, MORA da se saceka 3-6 meseci jer je ona tako rekla...
Tako da ako kojim slucajem ovo cita neko ko ne pise inace po forumu, a lekar je - neka proba bar malo da edukuje kolege, nije mi namera bilo koga da pljujem ili omalovazavam, ali sam namenski isao da dam krv i pomognem nekome kome je pomoc zaista potrebna, a vratili su me zbog necije neinformisanosti.
--- Kraj citata ---
Jbg lekari i lekarke nisu farmaceuti. A izgleda ni nesto malo Hemije iz skolovanja i studija im nije ostalo u glavi. Mozda je kreatin kao supstanca u krvi prekoracen. :D Samo nagadjam ja sam samo student elektrotehnike xD.
Ishmerish:
Auuu druze svaka ti cast, mislim da bi ih zapalio iz 'oma!
I ta treba nekom da pomogne?, kukala majka onom koga ta ameba bude spasavala >:(
urlich:
To je standardna praksa vecine doktora. U formularu koji dobijes da popunis ima pitanje da li koristis preparate za bodybuilding itd. Takve davaoce u startu odbacuju.
Ishmerish:
Ko nas leci dobro smo jos i zivi :-X
Pedja_Petrovic:
--- Citat: urlich Januar 21, 2014, 11:30:50 posle podne ---To je standardna praksa vecine doktora. U formularu koji dobijes da popunis ima pitanje da li koristis preparate za bodybuilding itd. Takve davaoce u startu odbacuju.
--- Kraj citata ---
da li si ti siguran da pise bas to?
DA LI KORISTITE PREPARATE ZA BODY BUILDING ili pise nesto drugo?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju