Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Стеван_Ч Januar 22, 2014, 12:12:55 posle podne ---Generale opet ti je zanimljivo na fejsu a? :D Moras prestati da postavljas te slike naturalaca navuci ces mrznju na vrat hahah :D
--- Kraj citata ---
jaooooooooo
si vido?
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---A ovo je doktor cija je specijalizacija daleko od hormona i sporta. Prosto je covek naucno orijentisan i ne odbacuje znanje.
Inace rece mi drugar sa veterine, to jos pre 4god. kako im je profesor valjda fiziologije (tada i dekan) u toku predavanja rekao kao su price oko kreatina glupost i kako je potpuno bezbedan i necudotvoran suplement kao sto se prica u opstenarodnim masama.
--- Kraj citata ---
ovo je vise nego odlicno
ali ovo je njihova zelja da prosire znanje itd i na zalost su u manjini
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 22, 2014, 02:31:08 posle podne ---
--- Citat: Стеван_Ч Januar 22, 2014, 12:12:55 posle podne ---Generale opet ti je zanimljivo na fejsu a? :D Moras prestati da postavljas te slike naturalaca navuci ces mrznju na vrat hahah :D
--- Kraj citata ---
jaooooooooo
si vido?
--- Kraj citata ---
Hahahaha jesam, ne pamtim otkad se nisam tako smejao. Hteo sam da ti napisem da je vreme da opet pocnes da primenjujes kucne posete ali bilo je vec dosta napeto, reko bolje da iskuliram :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Стеван_Ч Januar 22, 2014, 02:46:22 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 22, 2014, 02:31:08 posle podne ---
--- Kraj citata ---
jaooooooooo
si vido?
--- Kraj citata ---
Hahahaha jesam, ne pamtim otkad se nisam tako smejao. Hteo sam da ti napisem da je vreme da opet pocnes da primenjujes kucne posete ali bilo je vec dosta napeto, reko bolje da iskuliram :D
--- Kraj citata ---
ma gde brate
pazi
covek drzi na profilu sliku od kristiana ronalda i kaze kako se momak sa slike klepa sa hemijom tj NJEGA (kao velikog strucnjaka,a znam i sta radi i sta je u zivotu :D) zanima koju kombinaciju hemije koristi vrhunski takmicar profeinslaca
pa dakle........
ali pazi...nigde slike nigde nicega...
bodi biber:
Ko ja kad sam radio pregled u skoli,pitanje pise da li koristite suplemente za povecanje misicne mase :D,i kad sam vadio krv kaze doktorica kad batalis sa tegovima strije ce se povuci ko mom sinu :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju