Ostalo > Offtopic

JUTARNJE POSALICE

<< < (848/950) > >>

Rade Merdovic:
Svasta sta ljudi rade samo da bi dobili na popularnosti jer nema drugi razlog zbog cega se radi ovako nesto,a jos gori mi je luimarco i ostali koji svakodnevno postavljaju ove likove..

Luka Vojnovic:
Kako tacno kada dodje zima zamre forum :D

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Rade Merdovic  Decembar 05, 2017, 07:58:21 posle podne ---Svasta sta ljudi rade samo da bi dobili na popularnosti jer nema drugi razlog zbog cega se radi ovako nesto,a jos gori mi je luimarco i ostali koji svakodnevno postavljaju ove likove..

--- Kraj citata ---
Taj lik Lui Marko ti je odlican primer da nije potrebno ni znanje ni iskustvo samo da pricas mnogo, iako se razumes u tematiku nekih slabih 5% samo pricaj puno i gledace te ljudi i popularizovati.
Takav jedan lik komentarise i ocenjuje vrhunski level bodibildinga a pritom izgleda kao da je teg zadnji put video u sali za fizicko u srednjoj skoli. Ali eto on je sad neki faktor u sportu. 21. vek jbg

Rade Merdovic:
Stvarno nevjerovatno stvarno sta jos uradi philu jbt za olympiu buukvalno je naslozio da ga citav svijet mrzi,ja phila licno ne volim stvarno kai mi je uvijek bio drazi zbog neke work ethice i jer dolazi iz nicega,ali lui-a placaju arapi sada siguran sam,mnogo je poceo da ih promovise od currya reganga ramy constancea ahmada i svih ostalih

Pedja_Petrovic:
 8) 8) 8)
😂😂---jbg...realno...oznaci ortaka koji ima ovakvu dnevnu borbu 😂😂

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju