Ostalo > Offtopic

JUTARNJE POSALICE

<< < (852/950) > >>

chempa:
https://instagram.com/p/BcsEKbNj45Q/.                Novi stil izvođenja deadlifta kod nas u teretani 😱😱😱

Stevan Čerubdžić:
Evo ovaj momak Dare "vicesampion Prevenstvo Srbije, plan ishrane, plan treninga" apruvuje ovo izvodjenje vezbe 😀😀

Sniper 74:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Decembar 14, 2017, 07:56:27 posle podne ---
--- Citat: Alex_R  Decembar 14, 2017, 07:44:38 posle podne ---E samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra :)

--- Kraj citata ---
Au ala bi opalio tako nesto...vruc lebac, kajmak i ove ostale poslastice salama kobaja i ostals druzina 😀😀

--- Kraj citata ---
Sad sam stigo iz restorana Durmitor:
Sir, kajmak, cvarci, pihtije, njeguska, govedja orsuta, ajvar, tursuja,
Ondak uzicki cevapi (na kajmaku i paprici), urnebes, pa teletina ispod saca za desert, sve praceno gomilom salate...
Sve bez leba ;D
Tolko sam masti uneo da se mozak odma prebacio u ketozu ;D

Sniper 74:

--- Citat: chempa  Decembar 14, 2017, 09:54:31 posle podne ---https://instagram.com/p/BcsEKbNj45Q/.                Novi stil izvođenja deadlifta kod nas u teretani 😱😱😱

--- Kraj citata ---
Aman zaman zavrsice u kolicima nedaj boze :'(

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Sniper 74  Decembar 14, 2017, 10:21:31 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Decembar 14, 2017, 07:56:27 posle podne ---
--- Citat: Alex_R  Decembar 14, 2017, 07:44:38 posle podne ---E samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra :)

--- Kraj citata ---
Au ala bi opalio tako nesto...vruc lebac, kajmak i ove ostale poslastice salama kobaja i ostals druzina 😀😀

--- Kraj citata ---
Sad sam stigo iz restorana Durmitor:
Sir, kajmak, cvarci, pihtije, njeguska, govedja orsuta, ajvar, tursuja,
Ondak uzicki cevapi (na kajmaku i paprici), urnebes, pa teletina ispod saca za desert, sve praceno gomilom salate...
Sve bez leba ;D
Tolko sam masti uneo da se mozak odma prebacio u ketozu ;D

--- Kraj citata ---
Hahah auu eh da je takav docek Nove Godine na Zlatiboru de bi nam kraj bio 😀

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju