Ostalo > Offtopic

JUTARNJE POSALICE

<< < (911/950) > >>

Luka Šćepanović:

--- Citat: pirat  Februar 12, 2019, 06:11:47 posle podne ---Niko na našim prostorima to ne radi kako treba, a svi se time bave :-) , generalno pripremu sportista naši osete kako to izgleda tek kada odu preko...  Imao sam priliku da popričam sa jednim našim poznatim košarkašem, to je u usa recimo toliko razvijena metodika, do detalja... Čitavi sportski centri na unvierzitetima  koji se samo time bave...

--- Kraj citata ---

Ma brate ne znaju oni nista. Ovaj ima diplolmu alooooo.

Pirat:
Nemaš pojma, znaš kako se nauči za tu diplomu?, imaš skriptu od 30 strana možda i manje i vozi... Ispolazes praktični rad kroz demonstraciju par vežbi i gotovo... Sviranje kurcu, ti postao ifbb kurac palac instruktor pro fitnea šta već...  Iskreno, poserem se na diplome nekih mnogo zahtevniji stvari i dr mra šta već, a ovim da obrises dupe samo...

Luka Šćepanović:

--- Citat: pirat  Februar 12, 2019, 06:51:59 posle podne ---Nemaš pojma, znaš kako se nauči za tu diplomu?, imaš skriptu od 30 strana možda i manje i vozi... Ispolazes praktični rad kroz demonstraciju par vežbi i gotovo... Sviranje kurcu, ti postao ifbb kurac palac instruktor pro fitnea šta već...  Iskreno, poserem se na diplome nekih mnogo zahtevniji stvari i dr mra šta već, a ovim da obrises dupe samo...

--- Kraj citata ---

Ma ironican sam bio. Moze da ima diplomu kvantne fizike sto se mene tice, ako glupa ovakve gluposti za mene je idiot ili prevarant.

Sniper 74:
Akcija za dan zaljubljenih!

Za samo 200€:
Uhapsimo te u prisustvu tvoje žene i pustimo te nakon 3 dana. U cenu uključen smeštaj, ribarska oprema i dozvola, roštilj i pivo. Dolazimo u pravim policijskim uniformama i sa rotirajucim svetlima.

Pirat:
hahahahaha opasna investicija !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju