Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
SlobodanS:
--- Citat: Oak Jul 12, 2019, 10:07:29 pre podne ---Nije klasicna posalica, ali reko da pomenem. Secam se jednog intervjua sa Ginterom, kad je pricao o svojim pocecima u bodibildingu. Nije bilo interneta, tesko se dolazilo do literature, pa je radio uglavnom po preporukama i iskustvu drugih bidera. Jeo je najvise ribu, tamo gde je odrastao, bila je najjeftiniji izvor proteina, i mleko takodje. I kaze mu neko kako je jetra, dzigerica, strasno hranljiva, da sadrzi ekstra dobre sastojke. I on ladno ubaci u blender jednu tunjevinu, dzigericu i mleko i to je pio neko vrijeme, iako je ukus, pretpostvljam bio horor. Pita ga novinar "kako ste mogli to da jedete, svakoga bi nateralo na povracanje, u najmanju ruku?" A on "U tim godinama bih jeo i stajsko djubrivo, kad bi imalo visok procenat proteina!" :)
--- Kraj citata ---
Pa to je brate jednostavno taj, ajde da se tako izrazim "šampionski", mentalitet isto kao što je u početcima Branch Warren jeo tunjevinu po ceo dan jer nije imao para za meso. To su takvi ljudi, koji reše da uspeju pa ko pukovnik ko pokojnik.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Oak Jul 12, 2019, 10:07:29 pre podne ---Nije klasicna posalica, ali reko da pomenem. Secam se jednog intervjua sa Ginterom, kad je pricao o svojim pocecima u bodibildingu. Nije bilo interneta, tesko se dolazilo do literature, pa je radio uglavnom po preporukama i iskustvu drugih bidera. Jeo je najvise ribu, tamo gde je odrastao, bila je najjeftiniji izvor proteina, i mleko takodje. I kaze mu neko kako je jetra, dzigerica, strasno hranljiva, da sadrzi ekstra dobre sastojke. I on ladno ubaci u blender jednu tunjevinu, dzigericu i mleko i to je pio neko vrijeme, iako je ukus, pretpostvljam bio horor. Pita ga novinar "kako ste mogli to da jedete, svakoga bi nateralo na povracanje, u najmanju ruku?" A on "U tim godinama bih jeo i stajsko djubrivo, kad bi imalo visok procenat proteina!" :)
--- Kraj citata ---
Pa sto prosto onda nije samo cepao dzigericu u duplim ili troduplim dozama umesto mleka i ribe jer se svakako vise isplati a i bilo bi vise proteina, kad mu je samo unos proteina bio vazan?? :D
Pirat:
Probao je on i đubrivo, nego neće da kaže ;)
Oak:
Da upisem ovde, i jeste smesno. Posao sam na kontrolu kod specijaliste, i dok sam cekao na klupi, kraj mene sedi neki lik, mozda 50ak godina, ali onako u momackom stilu, ne bih rekao da je porodican covek. I zapricasmo se, a ja cim vidim da neko prica gluposti distanciram se dajuci mu kratke odgovore i ne gledajuci u njega dok pricam. Sad, nisam ja neki napredni vezbac, ali mi se vidi na oko da treniram, dosta sam krupan covek i ima me tamo gde treba. Tako da on odmah zakljuci da ja treniram, i poce da prica kako i on trenira. A inace nosi sleveless majicu, iako nema sta pokazati ni na ramenima i rukama, sem blago naglasen obim, bez oblika i ikakvog kvaliteta. E, zbog ovoga sve ovo pisem, posle par recenica o treningu, kaze mi "Uzmi ti brate plavo srce, a u apoteci imas jeftin test, to dvoje ce napraviti cudo od tebe." Znaci, covek nema pojma ni o cemu, a predlaze tako krupne stvari. Naravno, tu je prekinuta sva konverzacija sa moje strane, nikad se ne raspravljam s budalama, laganoih iskuliram, a oni svi imaju manijakalan ego, pa im ta distanca ne godi, pa mi se zbog toga i skinu s qrza. Zalosno je sto ces u svemu sto ima veze sa treningom uvek sretati vise takvih budala, nego edukovanih ljudi.
Pedja_Petrovic:
;D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju