Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
X FRAME:
Mojne mojne nece da preterujemo , aj videcemo nesto
nema Sebastijana , sprema se za sutra garant ,znam ga ...
The_Bulldog:
--- Citat: X FRAME Mart 12, 2010, 08:37:58 posle podne ---Mojne mojne nece da preterujemo , aj videcemo nesto
nema Sebastijana , sprema se za sutra garant ,znam ga ...
--- Kraj citata ---
Ma, naravno..ako hoces mogu ovu da obrisem...A sta je sutra? Da nije F1?
X FRAME:
Ma kakvi zezam se nek ostane nije problem . Sutra, u 13 h ja mislim a u nedelju trka 14 h . FOX preniosi kao i prosle , objavise pre neki dan . DAnas Nico Rosberg najbrze vreme , al to je cisto onako u sustini jos nista konkretno , sutra ce vec da se vidi ko je gde , i sta se desava bar na pocetku . Bar 2-3 trke mora da prodje da se vidi gde je ko ... .. . .
Schumi 3 vreme danas ja mislim . Moje neko misljenje je da ce biti po imenima odnosno ko sve ucestvuje , i sta se sve desava oko i u F1 njazanimljivija sezona u protekljih 10 godina sigurno ..... Svako ima neku svoju pricu od ranije i epilog( i mozda neki novi pocetci ) bi trebao da bude u ovoj sezoni , FIA je dobro odradila neke stvari , videcemo .... Ostaje da se vidi .
djLE:
--- Citat: .djok1cAAA+ Mart 12, 2010, 12:07:04 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog Mart 01, 2010, 04:51:56 posle podne ---Al' se neko probio u belom svetu.... ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
hahahahahahahaha ovo je objasnilo kako sam se ismejao hahahahahahahahahahahahahaa :D :D :D :D :D
hahahahahahahaahhaah
--- Kraj citata ---
al ovo je toliko dobro hahahaha
kao slike pas dete neko i pedja u onoj pozi hahaahahahahaahahahaah
znaci umro sam hahahahahaahah pokazao sam ortacima ubise se od smeha
hahahaahahah
a jos mi je smenije jer je pedja u toj pozi znaci vrh hahahahahahahaha :)
ps dajte mi sliku ovu u velikoj rezoluciji da stavim za pozadinu na desktop ......
Sasa Ilic:
:D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju