Ostalo > Offtopic
JUTARNJE POSALICE
saska 88:
--- Citat: cartell Avgust 18, 2010, 05:26:01 pre podne ---
--- Citat: saska 88 Avgust 17, 2010, 11:30:18 posle podne ---Okacila sam jednu, dosta za sad! :) Kad budem mislila da mi je telo relativno dobro uradjeno da ga pokazem i drugima, onda cu ih okaciti. :)
--- Kraj citata ---
ne znam samo zasto si uopste kacila i ovu jednu sliku
--- Kraj citata ---
Nisi bio tu, tako da ne znas razvoj dogadjaja! :D Izvinjavam se ako ti smeta! :)
Spartak:
posto poznajem dobro moje nase drage forumase oni se vode ono : "ili sve ili nista" hahhahahha
Vladar:
Hmmm... Ukoliko Alex zaista otvori svoju temu u "Slike clanova" prognoziram rast teme 5-10 strana dnevno. ;)
cartell:
--- Citat: saska 88 Avgust 17, 2010, 11:23:10 posle podne ---
--- Citat: marelli Avgust 17, 2010, 11:19:22 posle podne ---saska ako si ti na avataru, onda si e.... r... , onda, okaci slike ...
--- Kraj citata ---
Ne, stavila sam facu svoje babe na avatar! :D Of course it's me! :)
--- Kraj citata ---
naprotiv JESAM pratio razvoj dogadjaja i ne znam zasto bi zbog TAMO NEKOG koji ti je rekao da stavis sliku da bi nesto "dokazala" ti to i uradila.
otvori stvarno svoju temu (ako hoces) pa tamo kaci fotke
Kolev Nenad:
--- Citat: cartell Avgust 18, 2010, 02:54:23 posle podne ---
--- Citat: saska 88 Avgust 17, 2010, 11:23:10 posle podne ---
--- Citat: marelli Avgust 17, 2010, 11:19:22 posle podne ---saska ako si ti na avataru, onda si e.... r... , onda, okaci slike ...
--- Kraj citata ---
Ne, stavila sam facu svoje babe na avatar! :D Of course it's me! :)
--- Kraj citata ---
naprotiv JESAM pratio razvoj dogadjaja i ne znam zasto bi zbog TAMO NEKOG koji ti je rekao da stavis sliku da bi nesto "dokazala" ti to i uradila.
otvori stvarno svoju temu (ako hoces) pa tamo kaci fotke
--- Kraj citata ---
eeeeeeeee pa to je ona fora,ne smes,sad ces da vidis ko ne sme.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Citat: Spartak Avgust 18, 2010, 12:12:52 posle podne ---posto poznajem dobro moje nase drage forumase oni se vode ono : "ili sve ili nista" hahhahahha
--- Kraj citata ---
velika vecina forumasa voli SVE,ne postoji nista.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju