Ostalo > Offtopic

JUTARNJE POSALICE

<< < (188/950) > >>

Kolev Nenad:
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mica86:

--- Citat: saska 88  Avgust 18, 2010, 05:36:11 posle podne ---
--- Citat: cartell  Avgust 18, 2010, 02:54:23 posle podne ---
--- Citat: saska 88  Avgust 17, 2010, 11:23:10 posle podne ---
--- Citat: marelli  Avgust 17, 2010, 11:19:22 posle podne ---saska ako si ti na avataru, onda si e.... r... , onda, okaci slike ...

--- Kraj citata ---

Ne, stavila sam facu svoje babe na avatar! :D Of course it's me! :)

--- Kraj citata ---
naprotiv JESAM pratio razvoj dogadjaja i ne znam zasto bi zbog TAMO NEKOG koji ti je rekao da stavis sliku da bi nesto "dokazala" ti to i uradila.
otvori stvarno svoju temu (ako hoces) pa tamo kaci fotke

--- Kraj citata ---

Postujem svacije misljenje, pa samim tim i tvoje, ali na kraju ja odlucujem sta cu ili necu uraditi. Od kad je sveta i veka niko nije uspeo da udovolji svima! Te ti se ovom prilikom jos jednom izvinjavam, kao i svim ostalima koje sam na neki nacin, direktno ili indirektno uvredila!  8)

--- Citat: Kolev Nenad  Avgust 18, 2010, 04:09:22 posle podne ---napravi ova mala saska zescu pometnju,zensko je to... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Ako se ne varam, isto smo godiste i niza sam od tebe trichava 3cm, tako da stvarno ne znam cime sam zasluzila ovu imenichku sintagmu. Mislim da je ovo "mala" suvisno!  :)

--- Kraj citata ---

Joj Saska pa zar ovako NAJVECEM smekeru na ovom forumu, a verujem i sire :D

Kolev Nenad:

--- Citat: mica86  Avgust 18, 2010, 08:45:13 posle podne ---
--- Citat: saska 88  Avgust 18, 2010, 05:36:11 posle podne ---
--- Citat: cartell  Avgust 18, 2010, 02:54:23 posle podne ---
--- Citat: saska 88  Avgust 17, 2010, 11:23:10 posle podne ---
--- Citat: marelli  Avgust 17, 2010, 11:19:22 posle podne ---saska ako si ti na avataru, onda si e.... r... , onda, okaci slike ...

--- Kraj citata ---

Ne, stavila sam facu svoje babe na avatar! :D Of course it's me! :)

--- Kraj citata ---
naprotiv JESAM pratio razvoj dogadjaja i ne znam zasto bi zbog TAMO NEKOG koji ti je rekao da stavis sliku da bi nesto "dokazala" ti to i uradila.
otvori stvarno svoju temu (ako hoces) pa tamo kaci fotke

--- Kraj citata ---

Postujem svacije misljenje, pa samim tim i tvoje, ali na kraju ja odlucujem sta cu ili necu uraditi. Od kad je sveta i veka niko nije uspeo da udovolji svima! Te ti se ovom prilikom jos jednom izvinjavam, kao i svim ostalima koje sam na neki nacin, direktno ili indirektno uvredila!  8)

--- Citat: Kolev Nenad  Avgust 18, 2010, 04:09:22 posle podne ---napravi ova mala saska zescu pometnju,zensko je to... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Ako se ne varam, isto smo godiste i niza sam od tebe trichava 3cm, tako da stvarno ne znam cime sam zasluzila ovu imenichku sintagmu. Mislim da je ovo "mala" suvisno!  :)

--- Kraj citata ---

Joj Saska pa zar ovako NAJVECEM smekeru na ovom forumu, a verujem i sire :D

--- Kraj citata ---

igra se mala sa vatrom....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

saska 88:
 :D

duh:
 ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana