Ostalo > Offtopic

neredovna defekacija

<< < (3/4) > >>

nebojsaprotic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 14, 2014, 12:01:35 posle podne ---Sa maslinkama je odlicna opcija i sa maslinovim uljem
a meni licno,kao i mnogima drugima je pomoglo i redovno uzimanje po jedne doze na dan:
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30047

--- Kraj citata ---

--- Citat: etaoin  Jul 14, 2014, 04:35:00 pre podne ---Пробај Трифала чурна, ајурведски препарат, у праху је. Кутија кошта око 550 динара, можеш да набавиш у добро снабдевеним продавницама здраве хране. Не ствара зависност , па је слободно можеш корисити дужи временски период. Такође повећај унос воде и влакана из хране, свакако би требало да видиш резултат.

--- Kraj citata ---
vodu pijem 2 flaše velike prolom vode, plus oko litar u toku treninga, a ovo za masline moram da probam, ni kafa mi ne pomaže više, mada mislim da mi je sve zbog stresa oko faksa i ispita ...ne znam šta da radim, poručiću u sledećoj turi i ovaj fiber ako mi ne pomognu masline i lan...

BUKAS:
Stres je ubica. Dzaba sve ako ne resis pravi uzrok.

Black&Decker:
ko zivi bez stresa zivece 100godina :)

proveri za prolom vodu da li valja da se pije toliko i konstantno...mislim da ne valjda da se pije bez prestanka,bar mi je tako neko rekao,zaboravio sam sto...

nebojsaprotic:

--- Citat: Black&Decker  Jul 14, 2014, 01:42:55 posle podne ---ko zivi bez stresa zivece 100godina :)

proveri za prolom vodu da li valja da se pije toliko i konstantno...mislim da ne valjda da se pije bez prestanka,bar mi je tako neko rekao,zaboravio sam sto...

--- Kraj citata ---
e pijem samo iz flaše prolom vode, da bih merio dnevni unos, pošto jedna flaša ima litar ipo, inače pijem česmušu ,samo dopunim kad popijem :D loše sam se izrazio

Black&Decker:
hahha ma nisi uopste...a kakav si ludak

i ja popijem bar 4 piva dnevno...
mislim,ne pijem pivo nego vodu iz krigle za pivo :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju