Ostalo > Offtopic

kolko promila u vas za oduzimanje vozacke

<< < (3/4) > >>

SHERIFF:

--- Citat: Profimare  Decembar 04, 2006, 04:29:15 pre podne ---0,05??? od kad to... zar nije 0,5?

--- Kraj citata ---
O,5 moja greska :D

Jetion:
ma jesam hrvatski drzavljanin ali zivim u bih blizu mostara,ma ja napuvo 0,80 uzeli mi vozacku evo danas sam je vratio na muke ali ostala mi je prijava kazna jebaji je dobro da nisam ostao bez vozacke.stara mi sredila

bar nisam bio najgori u autu  jedan frend napuvo 1,20 i jos ova dva po 1,0 srica pa mi nisu uzeli auto pa bi mora pjehe kuci a izvucu se ja i kazne ili odo u zatvor na par dana :lol:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Jetion  Decembar 04, 2006, 05:46:15 posle podne ---ma jesam hrvatski drzavljanin ali zivim u bih blizu mostara,ma ja napuvo 0,80 uzeli mi vozacku evo danas sam je vratio na muke ali ostala mi je prijava kazna jebaji je dobro da nisam ostao bez vozacke.stara mi sredila

bar nisam bio najgori u autu  jedan frend napuvo 1,20 i jos ova dva po 1,0 srica pa mi nisu uzeli auto pa bi mora pjehe kuci a izvucu se ja i kazne ili odo u zatvor na par dana :lol:

--- Kraj citata ---
..

MOJ KOELGA JE NAPUHAO 2.4 I NAKON ODUZIMANJA VOZACKE LAGANO OTISAO DO PRVE KAFANE DA NASTAVI DA PIJE..

Jetion:
a zamisli jos mi murjak neki rodjak u nekom tamo kolinu nemam ni ja pojma,aje barem vozacku dobio jer mi jako treba a za kaznu me boli brige

Johny_Bravo:
Za sad je kod nas 0.5 promila, ali...
Kad bude izglasan novi zakon ima da bude 0.Mislim jasno je meni sve o bezbednosti ali mislim da je malo preterano.Ipak mozes da imas odredjenu kolicinu alkohola u krvi iako nisi nista pio.Bice interesantno da neko placa kaznu zbog voznje u pijanom stanju, a bio je trezan......
ACAB

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju