Multimedia > Slike/Muškarci

Serge Nubret

<< < (3/11) > >>

Corey:
Pogledajte samo te grudi dok je bio mlad, zaista impresivno.

Vladar:
@MrBig
TNX za jako dobar inside!!

Serge je sigurno najbolji primjer, ali postavio sam i slike Rachel i Lende na kojima imaju 40 i vise godina da bih pokazao da zivjeci bodybuilding stilom produzava se zivot, kvalitet zivota, daje fenomenalan izgled i u kasnijim godinama kao sve drugo sto ide uz to...

Zato neka nam svima Serge bude dobar uzor da mozemo jako dugo izgradjivati nasa tijela i zivjeti zdravo i sa velikim entuzijazmom kao sto to radi ova legenda...

protejini:
Zato volim old school...
Na slikama kada je bio mald izgleda savrseno!
Verovatno je kod Arnolda kasnije presudila samo ogromna harizma koju covek poseduje,kao i osecaj za biznis i samopromociju...
Za svako postovanje je njegov izgled u "pozno" doba,mada kod njega je smesno reci da je u poznom dobu.
Sjajne slike.

Bojan:

--- Citat: protejini  Decembar 04, 2006, 09:20:11 pre podne ---
Verovatno je kod Arnolda kasnije presudila samo ogromna harizma koju covek poseduje,kao i osecaj za biznis i samopromociju...

--- Kraj citata ---

Ako si mislio na one prve slike moraš imati u vidu da je Serge 13 godina stariji od Arnolda i da na tim slikama Arnold nije imao više od 19-20 godina.

Vladar:
Serge......October 6, 1938.
Arnold.....July 30, 1947.

Znaci razlika je nesto manja ali zato i dalje vrlo znacajna pogotovo u tim vrlo mladim godinama...
Ipak interesantno poredjenje koje sam prvi put vidio tek prije par dana, pa sam vam ga odtud i prenio pod ovu temu.
;-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju