Ostalo > Offtopic

Posing!

(1/4) > >>

djLE:
Koja vam je omiljena poza ? Jel vezbate pozing kao sto i vezbate sa tegovima? Meni je ovo jako bitan deo ovog sporta jer BB u danasnjem vremenu je totalno skrenuo sa puta,ili ja jos uvek zivim u 70 tim god! :D Kacite slike ,savete da vidimo ko je najjbolji pozer!  8)

Frank Zane,po meni neprikosnovena estetika ,Najjbolji pozer definitivno

Millan B:

--- Citat: djLE  Avgust 08, 2014, 08:04:43 posle podne ---Koja vam je omiljena poza ? Jel vezbate pozing kao sto i vezbate sa tegovima? Meni je ovo jako bitan deo ovog sporta jer BB u danasnjem vremenu je totalno skrenuo sa puta,ili ja jos uvek zivim u 70 tim god! :D Kacite slike ,savete da vidimo ko je najjbolji pozer!  8)

Frank Zane,po meni neprikosnovena estetika ,Najjbolji pozer definitivno

--- Kraj citata ---

Slazem se.... To je njegova cuvena vakum - poza..

Dobar je bio i Ed Corney ...
                                                             www.youtube.com/watch?v=x3uPwmMPXqU

Metak:

--- Citat: djLE  Avgust 08, 2014, 08:04:43 posle podne ---i ja jos uvek zivim u 70 tim god! :D

--- Kraj citata ---
sto dal ne radis noge  :P :P :P

sky:
Phil Heath - N*1 pa dalje sa prve slike.

djLE:

--- Citat: Metak  Avgust 08, 2014, 09:28:41 posle podne ---
--- Citat: djLE  Avgust 08, 2014, 08:04:43 posle podne ---i ja jos uvek zivim u 70 tim god! :D

--- Kraj citata ---
sto dal ne radis noge  :P :P :P

--- Kraj citata ---

ovu tvoju izjavu cu pobiti samo jednim imenom i prezimenom "Tom Platz"

--- Citat: Millan B  Avgust 08, 2014, 09:27:05 posle podne ---
--- Citat: djLE  Avgust 08, 2014, 08:04:43 posle podne ---Koja vam je omiljena poza ? Jel vezbate pozing kao sto i vezbate sa tegovima? Meni je ovo jako bitan deo ovog sporta jer BB u danasnjem vremenu je totalno skrenuo sa puta,ili ja jos uvek zivim u 70 tim god! :D Kacite slike ,savete da vidimo ko je najjbolji pozer!  8)

[img width=436 height=640]http://4.bp.blogspot.com/-h8hNB2jJd8o/T01k2Q8SJtI/AAAAAAAAACo/iaoGeczF468/s1600/

--- Kraj citata ---

Slazem se.... To je njegova cuvena vakum - poza..

Dobar je bio i Ed Corney ...

--- Kraj citata ---

Ed mi je bas bio losiji u odnosu na Franka! Frank je Bog Ovog sporta 84 kg ,Strasno Suv,Prelepa Esetika ,a Pozing NAJBOLJI ne znam da li ce ikad biti bolji pozer od njega!

--- Citat ---Phil Heath - N*1 pa dalje sa prve slike.

--- Kraj citata ---

Meni je tuzno reci da su ovi danasnji bilderi sportisti,klasicne svinje od 150 kila koje su degutantne kao pojava

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju