Ostalo > Offtopic

Ogledalo ili vaga?

(1/3) > >>

Jande:
Da ne duzim, radim dijetu vec 4 nedelje. Kilaza stoji na 83kg ali se pojavlju separacije neke. Od pre 8 dana sam kupio krojacki metar da bih pratio napredak u obimima oko stomaka i kukova. Za tih 8 dana izgubio sam 5cm oko pupka i 3cm oko kukova, a kilaza stoji sve vreme na 83kg. Sta se dogadja ? Dnevno jedem oko 2000kcal, 200g UH, 180g P i 50g M. Salata uz svaki obrok. Tegovi 5 puta nedeljno, kardio 3 puta 45-60 min, 70% HR. Nedeljom punjenje i imam nekih 2 cheat obroka, tog dana mast idem minimalno a P 70-80g. I ti cheat obroci se baziraju na hidratima-secerima.

S T E F A N:

--- Citat: Jande  Septembar 05, 2014, 01:29:50 posle podne ---Da ne duzim, radim dijetu vec 4 nedelje. Kilaza stoji na 83kg ali se pojavlju separacije neke. Od pre 8 dana sam kupio krojacki metar da bih pratio napredak u obimima oko stomaka i kukova. Za tih 8 dana izgubio sam 5cm oko pupka i 3cm oko kukova, a kilaza stoji sve vreme na 83kg. Sta se dogadja ? Dnevno jedem oko 2000kcal, 200g UH, 180g P i 50g M. Salata uz svaki obrok. Tegovi 5 puta nedeljno, kardio 3 puta 45-60 min, 70% HR.

--- Kraj citata ---
Desava se i meni na rotacijama da kilaza stoji a obimi spadaju, prati ogledalo.
Jel konstanto drzis 200g UH, 180g P, 50g M?

Jande:

--- Citat: S T E F A N  Septembar 05, 2014, 01:31:12 posle podne ---
--- Kraj citata ---
[/quote] Pa 10g gore dole za P i UH, a za masti moze samo manje npr. 35g ili 40g ali neki prosek 45g-50g. Znaci da, uglavnom drzim konstantno. Necu rotacije jer mi ne odgovara, poludim na toj dijeti i vrlo lako puknem.
Svako voli kad na vagi vidi sve manju i manju brojku, mislim da me razumes. :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Svako voli kad na vagi vidi sve manju i manju brojku
--- Kraj citata ---

pa nije bas
da ne kazem i ne koristim neke termine
ali...

S T E F A N:

--- Citat: Jande  Septembar 05, 2014, 01:37:05 posle podne ---
--- Citat: S T E F A N  Septembar 05, 2014, 01:31:12 posle podne ---
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Pa 10g gore dole za P i UH, a za masti moze samo manje npr. 35g ili 40g ali neki prosek 45g-50g. Znaci da, uglavnom drzim konstantno. Necu rotacije jer mi ne odgovara, poludim na toj dijeti i vrlo lako puknem.
Svako voli kad na vagi vidi sve manju i manju brojku, mislim da me razumes. :D
[/quote]
Prati ti promene u ogledalu i obime, vaga nije merodavna uopste.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju