Multimedia > Slike/Muškarci

Noah Steere the biggest bodybuilder!

<< < (4/8) > >>

Corey:
Ne bih rekao da to ima veze sa visinom, ali opet možda se varam.
Takođe sam jedan od visokih, 194-5.

Dule_Madzarovic:
Vladar , u vecini slucajeva kod visokih BB neke vjezbe kao recimo cucnjevi nisu najbolje resenje, tako da se slazem sa tobom. Isto tako vazi i za ruke, ako ima neko razpon ruka preko 2 m , treba pronaci vjezbe koje pogadjaju ruke, ne mora to biti biceps pregib za dvorucnim tegom ili triceps spustanje na celo lezeci isto dvorucnim tegom......

A to, dali moze visok builder biti konkurencija malim, vrlo tezko. Pogledajte statistiku prosecne visine PRO BB, znaci oko 170 cm - to nije slucaj.

Vladar:
TNX Dule! Predpostavio sam da je tako, posto se jako dugo mucim sa tim nekim partijama, ali uvijek sam imao utisak da je i genetika dosta prisutna tj. da jednostavno neke partije bolje jure, cega generalno sigurno ima, ali evo i Ti i Pedja ste mi dali potvrdu na moje sumnje vezane za razvoj "dugih poluga", kao sto rece trebaju se naci varijante koje efektivno rade misic, a ne ici samo uz val i ako svi rade klasicne cucnjeve da ih svako zivi radi, malo kreativnosti i koncentracije i nadju se prave vjezbe, samo zalim sto nisam bio "otvorenijeg" uma svo ono vrijeme dok sam radio teske cucnjeve a nemao prave rezultate!

Dule_Madzarovic:
Uffff, tezki cucnjevi, slomili smo kicmu na 200 i kusur kila, po neki put i kolena, a nogice ko motke, pa onda covjek pocne da radi recimo leg press samo jednom nogom pa polako uz koncentraciju, pa onda superserije leg extension i recimo hack squot, pa bi na kraju uradio cucnjeve u vecem broju ponavljanja sa recimo max. 100 kg, pa na kraju vidis da su ti noge bolje nego ikad ranije.........hahahhahaha..

Vladar:
Ja recimo radim cucnjeve na Smithu, skroz lagano, nisam u mogucnosti da izdupliram Pedjinu varijantu koja mi jednostavno previse traje, ali 3-5 sekundi se spustam, 3-5 dizem, noge su mi nesto ispred, kicma pravo ispod sipke, a na sipci 20-30kg ploca... Ubistvo, i konacno vidim da napredujem...

Dok mi klasicni hacq slabo pasuje, sinoc sam nesto pisao o tome, radim onu varijantu kad sam grudima okrenut prema masini i nogama van platforme, jer se jednostavno ne mogu uklopiti, dal zbog neadekvatne opreme ili sta vec ne znam, ali zato leg press e to mi ide... I tako pronalazim sta mi pasuje i od cega rastem...
;-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju