Multimedia > Slike/Muškarci
Noah Steere the biggest bodybuilder!
damirjam:
--- Citat: RemetiK Decembar 07, 2006, 11:43:35 pre podne ---Onda ili ne valja taj press ili izvodjenje. Jel neki sklepan press?
--- Kraj citata ---
Neznam koliko si visok ali corey je u pravu...ja sam isto visok 191cm i vjeruj mi da imam problema kad radim cucnjeve na smithu.....vrlo cesto mi ta vjezba stvori bol u donjem dijelu ledja,probano sa vise varijanti.....uzi stav,siri stav,noge malo ispred,probano i sa varijantom da se pete malo povuku unutra ali opet isto....tezine su male vjeruj mi max 60kg.....jer kad koristim vece tezine onda me dodnji dio ledja boli danima....ISto tako imam par jarana koji su veci od mene i ne rade na smithu cucnjeve nikako bas iz tog razloga sto ih bole legdja posle....Primjetio sam kod mene a i kod visokih momaka da mi uopste ne odgovaraju vjezbe sa velikim tezinama kad su u pitanju noge i recimo ledja..
Remetik:
--- Citat: damirjam Januar 25, 2007, 08:27:36 pre podne ---Neznam koliko si visok ali corey je u pravu...ja sam isto visok 191cm i vjeruj mi da imam problema kad radim cucnjeve na smithu.....vrlo cesto mi ta vjezba stvori bol u donjem dijelu ledja,probano sa vise varijanti.....uzi stav,siri stav,noge malo ispred,probano i sa varijantom da se pete malo povuku unutra ali opet isto....tezine su male vjeruj mi max 60kg.....jer kad koristim vece tezine onda me dodnji dio ledja boli danima....ISto tako imam par jarana koji su veci od mene i ne rade na smithu cucnjeve nikako bas iz tog razloga sto ih bole legdja posle....Primjetio sam kod mene a i kod visokih momaka da mi uopste ne odgovaraju vjezbe sa velikim tezinama kad su u pitanju noge i recimo ledja..
--- Kraj citata ---
Stari, ja nisam pricao o Smithu! Corey i ja smo pricali o press-u.
To da li Smith, kad si ga vec pomenuo, odgovara visokim ljudima....znam i dosta vislje kojima Smith jako dobro pase. Kad god budes radio cucanj na Smithu ili sa slobodnim tegom sa neadekvatnom kilazom, bila ona velika u smislu 230 ili 80 kg donja ledja ce te sigurno boleti, a s obzirom na to da je cucanj na Smithu izolaciona vezba za Quadse ona i ne treba da se radi sa velikim kilazama. :D
Polomac:
NEZNAM STA RECI..IMA PRAVILA,NEMA PRAVILA..EVO DECKO KOJI VEZBA KOD MENE U GYMU KOG SAM I TRENIRAO VISOK JE PREKO 190CM. ALI JE ZVER,ZNACI NE SAMO GORNJI DEO NEGO I NOGE KOJE SU PRAVI BALVANI.RADI SE O DRZAVNOM REKORDERU U BENCU RADU SAVIC.PISAO SAM O NJEMU U TEMAMA VAZANIM ZA POWER LIFTING.NE FORSIRA NISTA PRETERANO NOGE ALI RASTU,MA GENETIKA JE GENETIKA..VEEELIKA PREDNOST..
princo:
brrrrr ovaj bas zastrasujuce deluje... :shock:
DB9:
http://www.youtube.com/watch?v=a_0NiMEfMPc&feature=related
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju