Ostalo > Offtopic
Milicic postaje kik bokser
Volk:
@sasacg
Ok,u redu je to onda,ne mora da placa i ja se slazem,ali nemoj onda da se izjaznjava kao veliki patriota i da pita patrijarha da li moze da se zeni u vreme posta i da sve novine pisu o tome.sto nije trazio dozvolu da napravi dete pre braka?Ako vec idemo tom logikom?
Ok,nemoj da palcas porez,ali nemoj da se predstavljas kao veliki patriota kad nisi.Kaci slike kako kleci ispred televizora kad smo pobedili u vaterpolu.Kada ga kod nas pitaju navija za 6 klubova,nosi radov dres,u engleskoj kad daje intervju kaze da navija za Mancester,ovamo za Milan samo da bi se dodvorio svima.Ma u ostalom nije ni bitno,Uglavnom veliki populista i manipulator,kao i cela njegova familija,za zaglupljeni srpski narod.
@pitat
ti pises toliku kolicinu gluposti da to nije normalno.Po cemu se popisao molim te?Cime on to ugrozava druge kikboksere?
Kao prvo nema kvalitet da radi sa najboljima meceve,tako da ih ence ni raditi.Radice sa "pocetnicima",kao sto je i on.Mogu da predpostavim da nemas pojma o kik boksu,kad takve gluposti mozes da pricas...
Pirat:
ni ti nemas pojma o kosarci i sta znaci biti drugi pik na draftu... posto ja pisem veliku kolicinu gluposti zamolio bih te najljubaznije da ih ne citas onda...
Volk:
ok
Black&Decker:
cekaj, u drugoj temi pises protiv profi sporta i pricas o njegovim manama,dopingu...a onda ovde - on je propao sto nije nastavio da se bavi kosarkom..mislim..pa sta? njegov izbor...
od 2003 do 2012 u NBA,jos sa jakim ugovorima...2pik na draftu,osurio detroit od kesa,a nista pokazao nije...kasnije i druge
pa on je mozda za 9sezona u nba zaradio i 30miliona(a mislim da je i dosta vise,koliko god puno deluje..) i sada ce se aka,a ni za milion po godini ne moze dobije ugovor...jos ko zna koje povrede vuce,koliko mu je muka od kosarke,treninga,dopinga,svega...oce covek se sprda sa kesom...zaradio je u karijeri mozda i vise nego nasa cela sadasnja srebrna generacija do sada sa sve djordjevicem..
sada smo pametni da sudimo o drugima,a nemamo pojma nista o njima..naravno moze da se kaze svoje misljenje...ko zna mozda covek voli da zivi u raspaloj Srbiji..smucila mu se dijaspora...mozda ga zivot veze za neki drugi grad,zenu,porodicu...mozda covek ima jahtu i voli po ceo jebeni dan da peca...mozda hoce da sacuva zdravlje ili ima neki zdravstveni problem.. njegov izbor... mozda nije srecan i mrzi da igra basket,smucio mu se i ispunjavaju ga druge stvari
a jbg,kao sto kazete ne deluje covek kao da su mu sve na broju :) ali ne treba suditi o drugima,opet verovatno zato sto se jos kao tinejdzer samo kosarkom bavio..mozda odvojen i od porodice,menjao gradove,drzave,prijatelje...ali cesto najprostiji ljudi imaju najvece srce :P
dragan vg:
Ja bas razmisljao za vreme SP-a,da li postoji sansa da Milicic opet zaigra u reprezentaciji u buducnosti...
Znao sam da dugo nema klub,da mu je poslednji klub bio Boston,ali da ce ipak da zaigra negde u Evropi,pominjala se cini mi se i Zvezda...da ce kroz meceve da pronadje solidnu formu,kad ono procitah pre neki dan vest o kik-boksu...
Steta,imao je potencijal da barem postane jedan od dominantnijih centara u Evropi,ako nije mogao u SAD,u to sam siguran,al jbg,covek ima druge prioritete...
Secam se,iako sam tada imao 12-13 godina,kakva je euforija postojala kod nas,u vreme drafta 2003.godine,neigranja kod Lerija Brauna u Pistonsima,koji su,da se ne lazemo imali u tom trenutku paklenu centarsku liniju(Ben Valas,Rasid Valas),uz to jos uzeli i titulu te godine...
Da ga je draftovao neki manji klub,sa skromnijim rosterom,verujem da bi se njegova karijera kretala u drugacijem pravcu...
Verovatno je i ceo taj pritisak,posebno visoka pozicija na draftu uticala negativno na njegovu psihu,jer nije mogao da se izbori sa time...
Ogroman je prelaz preci iz Hemofarma u jedan NBA klub,pogotovo ako on ima sampionskih ambicija...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju