Ostalo > Offtopic

Milicic postaje kik bokser

<< < (5/6) > >>

Volk:

--- Citat: milan0507  Septembar 25, 2014, 09:49:33 posle podne ---Vas bankovni racun vs njegov
Vase priznanice od donacija vs njegove. To ne daju potpunu sliku o tome ko je kakav ali daje dosta.
Ko smo mi da osudjujemo nekog da je luzer ako je presao na drugi sport? O kakvim profi mecevima se prica? Pa cak na nacionalnom nivou kod nas su bile klase i nije mogao svako sa svakim da radi.On omalovazava profi borce time? Hah. Mozda mu je muka od kosarke. 30 mil dolara? Pa koliko nas ovde je videlo na gomili 100 000?
Pirate, bez ljutnje, ali i ja cu poceti da preskacem tvoje postove.

--- Kraj citata ---
x2

Pedja_Petrovic:
Koji je Vas ( nas) izgovor! 8)? -- http://goo.gl/Q8Ou3X

sasacg:

--- Citat: Bolo Yeung  Septembar 26, 2014, 01:37:02 pre podne ---
--- Citat: pirat  Septembar 24, 2014, 08:08:50 posle podne ---priceless :))) ovo samo jos jednom dokazuje, sto ja ljudima pricam godinama ... da je covek indijanac na kub :) (Ne aludiram ni nasta protiv borilackih sportova itd.. da me neko pogresno ne shvati ),ali covek je stvarno kralj hahahaha ...  Prvi pik  drafta 2003 godine ako me secanje dobro sluzi :) hahhaah nasmejao me do suza

edit> bio je drugi pik ipak :)

--- Kraj citata ---

Pa sta ako je promenio sport nije ni prvi ni poslednji košarkaš koji je uradio. Ne znam da li ti je poznato ali  svojevremeno je  treci pik na draftu Majkl Džordan  napustio košarku i posvetio se bejzbolu, a zatim se vratio i pokazao svima da nije zaboravio da igra košarku. 

--- Kraj citata ---

Jordan je napustio kosarku nakon sto mu je otac ubijen. Onda se oprobao u bejzbolu i na kraju vratio kosarci. Milicic je hirovit,ponasa se kao kinac od 14godina koji ne zna sta hoce...Jordan je doziveo tragediju i to je uticalo na njegove odluke. Milicic je verovatno dobar momak,ali teska dileja!

Pirat:
@ bolo
jesi ti to uporedio Dzordana sa Milicicem ? :)

Bolo Yeung:
Da. U smislu da su i jedan i drugi batalili kosarku i okrenuli se nekom drugom sportu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju