Ostalo > Offtopic
Hlače / Farmerke / Jeans
zrilman:
Malo i glupa tema,ali šta sad.
Ne znam za vas,ali meni,pošto uglavnom pola dana provedem u farmerkama nakon nekih 4-5-6 mjeseci se izližu izneđu prepona (od trenja) .
Moje pitanje je da li ste vi imali problema sa tim i kako ste riješili?
eXe:
ja sam resio problem tako sto nosim trenerke xDDD
milan0507:
eh da traju 5-6 meseci :)
filip85:
--- Citat: eXeL0L Novembar 06, 2014, 12:48:34 posle podne ---ja sam resio problem tako sto nosim trenerke xDDD
--- Kraj citata ---
i ja isto za ove dnevne aktivnosti ali jednostavno negde moraju farmerke... :)
sa kupovinom farmerki mi je muka živa, nije da ne mogu da nađem broj nego kad nađem neke koje su mi ok i solidno komotne preko butina, oko struka su mi preširoke pa još kad stavim kaiš naboraju se i izgledaju kao vreća ::) to što se izližu zavisi dosta i od kvaliteta, imam neke Levis koje mi traju godinama (doduše jeste da ih ne nosim svakodnevno), ali Levis su 10,000+ din.... Levis ima baš dosta modela i veličina i skoro svako može da nađe neke koje mu ok stoje, samo za naš standard su skupe...
NPP:
--- Citat: filip85 Novembar 06, 2014, 01:16:53 posle podne ---
--- Citat: eXeL0L Novembar 06, 2014, 12:48:34 posle podne ---ja sam resio problem tako sto nosim trenerke xDDD
--- Kraj citata ---
i ja isto za ove dnevne aktivnosti ali jednostavno negde moraju farmerke... :)
sa kupovinom farmerki mi je muka živa, nije da ne mogu da nađem broj nego kad nađem neke koje su mi ok i solidno komotne preko butina, oko struka su mi preširoke pa još kad stavim kaiš naboraju se i izgledaju kao vreća ::) to što se izližu zavisi dosta i od kvaliteta, imam neke Levis koje mi traju godinama (doduše jeste da ih ne nosim svakodnevno), ali Levis su 10,000+ din.... Levis ima baš dosta modela i veličina i skoro svako može da nađe neke koje mu ok stoje, samo za naš standard su skupe...
--- Kraj citata ---
Sve isto kao Filip, osim što sam u farkama 10-11h dnevno...Levis, Legend čak imam jedne koje su odlične
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju