Ostalo > Offtopic
Youtube Treneri i Internet pametnjakovici
Sudija Dred:
Pozdrav svima
Zanima me koje je vase misljenje o takozvanim kvazi trenerima sa interneta tipa:Sixpackshortcut,Scooby,Tiger fitness,Matt ogus,Eliot Huls,Buff Dudes,Lui Marco i ostalim indijancima ukljucujuci onog nase indijanca Nixa Zizu,da se odmah razumemo nisam troll i zanima me vase misljenje posto smatram da niko od tih ljudi nije kompetentan da deli pamet sobzirom da sam cuo gomilu gluposti i sve im se svede na pljuvanje drugih bodibildera i pricama o steroidima,kao sto je onaj mentol Lui Marco.
Inace sam prvi put na ovom forumu tako da ako postoji vec topic slobodno me prosledite tamo.
??? :o
Marko Danielovic:
--- Citat: Sudija Dred Novembar 16, 2014, 10:20:15 posle podne ---Pozdrav svima
Zanima me koje je vase misljenje o takozvanim kvazi trenerima sa interneta tipa:Sixpackshortcut,Scooby,Tiger fitness,Matt ogus,Eliot Huls,Buff Dudes,Lui Marco i ostalim indijancima ukljucujuci onog nase indijanca Nixa Zizu,da se odmah razumemo nisam troll i zanima me vase misljenje posto smatram da niko od tih ljudi nije kompetentan da deli pamet sobzirom da sam cuo gomilu gluposti i sve im se svede na pljuvanje drugih bodibildera i pricama o steroidima,kao sto je onaj mentol Lui Marco.
Inace sam prvi put na ovom forumu tako da ako postoji vec topic slobodno me prosledite tamo.
??? :o
--- Kraj citata ---
Neki od ovih koje si naveo imaju 40+ godina i iskustva u teretani od sigurno 20. Ako mislis da se sve svede na pljuvanje i pricu o steroidima ocigledno si video samo po neki video i zakljucio to. Ima dosta dobrih saveta koje skoro identicne mozes naci i na ovom forumu. Naravno ima i onih koji nemaju pojma sta pricaju, ali to ne znaci da su svi kvazi. Smatram da treba koliko god mozes da cujes, proveris, naucis i onda primenis...bez obzira ako se njihova misljenja ne kose sa tvojim. Pa mislim mozes cak videti po njihovoj formi, dal znaju il ne. :)
BUKAS:
Exelol javi se ;D
eXe:
pa u moru informacija mora biti korisnih doduse ima i dosta kontradiktornosti kao i svuda :)
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,30192.msg385878.html#msg385878
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Pa mislim mozes cak videti po njihovoj formi, dal znaju il ne.
--- Kraj citata ---
slike i forma jezu jedinica mere za odredjivanje odredjenje kolicine necijeg znanja
ali
kako ti npr znas da oni to sto pricaju-pricaju istinu i da ne prodaju komercijalu za siroke nardone mase,gde i kada im se obratis na pvt ,oni ti posalju broj racuna ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju