Multimedia > Slike/Muškarci
Ed van Amsterdam at 141 kg
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Lazic Mart 19, 2007, 11:19:38 pre podne ---Nista posebno, osim ovih listova, ruke ocaj..Mozda nas i iznenadi, mada genetika ne moze da se promeni osim sa sintolom. :)
--- Kraj citata ---
..
kako mislis brate da sintholom mozes da uradis genetiku???..
LazicExyu:
Pa kao sto on sada nema biceps ili list sa sintolom sakrije te nedostatke.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Lazic Mart 19, 2007, 12:49:46 posle podne ---Pa kao sto on sada nema biceps ili list sa sintolom sakrije te nedostatke.
--- Kraj citata ---
..
ma dobro to....to je kesa..
brate..gentiku ti niko sem boga ne moze menjati..
ako imas v-taper..imas..ako nemas..dzaba ti sav sithol ovog sveta.....
LazicExyu:
Naravno znas i sam da kosti ne mozes da menjas, ali ove nedostatke tipa kratak biceps, mali list, fosnaste grudi, zadnjica i ostalo , pa sve to sa sintolom rade, pogledaj kako su samo zaobljeni.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Lazic Mart 19, 2007, 01:04:55 posle podne ---Naravno znas i sam da kosti ne mozes da menjas, ali ove nedostatke tipa kratak biceps, mali list, fosnaste grudi, zadnjica i ostalo , pa sve to sa sintolom rade, pogledaj kako su samo zaobljeni.
--- Kraj citata ---
..
ma do0btro..to se svima pre ili kasnije pokaze kao veoma ruzno i onda ih to kosta..
meni nikada nece biti jasni nesretnici koji ubrizgavju to smece u sebe zarad licne isfrustrinaosti recimo velicinom ruku.....
steta sto se ifbb ne drzi pravila da kada se primeti bilo gde sinthol na bilo kome da se odmah DQ...al eto..
mada..ove godine an svetskom..nije bilo sinthol freakova..to mogu decidirano da tvrdim...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju