Ostalo > Offtopic
ma jok..oni to ne rade...
Jetion:
e pedja znas staje meni najzesce znam par momaka koji su trebali da igraju za nas klub pripreme i sve to ali valjda nisu bili dobri,nego stvar nije u tome trenirali su noge mjesec dana u teretani di ja idem i to nisu istine kolko su oni preparati vukli za sobom i stasu sve pili,ali nasi ljudi jednostavno neviruju da nogometas i svi sportasi jednostavno moraju uzimati aminokiseline i jos drugih preparat.
Nego nije mi jasno samo zasto se na tv pojavljuju ogavne stvari o bb da se uzima sve i svasta a o ovim ostalim sportovima bas nista.
e svaka ti cast sto si postavio ovu temu,ma nisu oni nista kud bi oni to radili hehe
H2SO4:
everybody does it
e sjecam se prije nekoliko god kad mi je jedan lik prico kako su im davali efedrin i to malo jache doze pred utakmicu. inace u pitanju je jedan vojvodjanski seoski fubalski klub, najniza moguca liga. sad moze se zamislit sto najjaci svijetski klubovi rade ...
Jetion:
meni je jedan momak reko inace bivsi kosarkas da im je trener prije utakmice davao neke tablete i spricao im nesto u misice ili sta vec,kazu za vrjeme utakmice da su ko maniti igrali a poslje kada bi stali tresli bi se po citavu noc naravno taj trener je dobio otkaz,ali sada koce znati svak svasta prica.
want3d:
to za real i barcu su samo bile neke spekulacije i sumnje od kojih nema nista....
Vladar:
Igrao sam kosarku u YU ligi koja je tada bila pod sankcijama, tako da nije bilo izlaza na evro scenu, a samim tim i ulog je bio mani, necu ni da nabrajam sta je jedan trener, vrlo cuven a bivsi je atleticar donosio da poboljsa performanse kosarkaske ekipe, i kako je to sve djelovalo, ili kako je uzeo da spremi jednog cuvenog srpskog kosarkasa koji je van KK sezone uspio da nabaci 17kg, postane NBA igrac i nazalost kasnije ima i neke zdravstvene probleme, koje apsolutno ne moraju biti poslijedica toga..
Tako da u nekim tim ex-yu ligama se doping koristio prije 10-15 godina, a vi vidite sta se onda koristi u nekom Realu i Barsi... Gdje se novac kroz marketing i takmicenjima mjeri milijardama...
Organizacije koje imaju novca da plate najskuplje i najbolje timove ljekara koji brinu o tome... Ili sta je DDR radio prije 30-40 godina, kada je drzava davala iz budzeta novac za doping sportista kako bi se ostvarili rezultati...etc..etc...
Bodybuilderi su smijesno siromasni naspram drugih sportista, i samo neko ko nema veze sa mozgom moze da kaze da se samo oni dopinguju, ili da su oni ti koji prednjace... ne njima se to najbolje vidi, mada je i to pod znakom pitanja... Da vidimo da li je lakse postici tvrdih 90-100-110kg misica gdje se i krece vecina vrhunskih profesionalaca ili istrcati 100 m za 9,7-9,8 sekundi...
;-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju