Ostalo > Offtopic
!!!Budite iskreni!!!
TTgirl:
Moze Tanjice!:D Ma Voja se mene plasi,moze i onm!:P:D ha ha ha ha ha;)
pa gde si burazeruuu... 8)
Vojislav:
Evo me TT sestrice! ;-)
Mama Tanjice, gladan sam, daj nesto da se vecera. :D
Tanjica:
--- Citat: Vojislav Jun 17, 2007, 09:40:06 posle podne ---Evo me TT sestrice! ;-)
Mama Tanjice, gladan sam, daj nesto da se vecera. :D
--- Kraj citata ---
Da malo češće posećuješ ONU teretanu gde smo se sreli, dobio bi integralne galete, koje donosim onom tipu što tamo radi, a bogami i torte i kolače :)
Evo, dodji u utorak, a ja ću doneti grčku sladoled tortu, a ako hoćeš i neke integralne grickalice koje su moji recepti (sa omega mastima, sojinim lecitinom, lanom i tako tim zezalicama)
MALI:
--- Citat: RemetiK Decembar 12, 2006, 02:01:51 pre podne ---
Svi znamo masu sportista koji puse, kako one koji su aktivni pusaci, tako i one koji puse povremeno-od pijanke do pijanke-a njih je mislim jako veliki broj. S obzirom na to da su ovde velika vecina ljudi koji se rekreativno bave BB i Fitnesom, hteo bih da vam postavim ovo pitanje:
Da li pusite i koliko?
Evo ja cu kao postavljac teme odgovoriti prvi. Ja ne pusim jako kratko, prestao sam u Cetvrtak prosle nedelje i to smatram svojim velikim uspehom! :D Mislim da me nista vise ne moze naterati na to ponovo! Verovatno zato i postavljam ovu temu, ali se u isto vreme nadam da cu pozitivno uticati na nekog i dati mu malo podstreka da ucini isto!
--- Kraj citata ---
Cestitam ti na prestanak:)
Interesantna tema.
Cigare? Nikad probao, niti imam u planu.
Alkohol? Probao sam, ne svidja mi se, pa ni to ne radim:)
pozdrav
Remetik:
Hvala ti, ali moj prestanak je kratko trajao. :(
Sta da se radi...ima i takvih sportista...meni su uzori Žare Paspalj i Saša Ćurčić!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju