Ostalo > Offtopic
!!!Budite iskreni!!!
PitBull:
--- Citat: RemetiK Decembar 25, 2006, 03:51:05 pre podne ---Xexex! Budite iskreni kao ponosni autor teme! :lol:
--- Kraj citata ---
e remetik brate koji ce ti to q... u zivotu?! :? :?
Dzony:
Ja sam pusac vec 7 godina i to inaj aktivni u bukvalnom smislu nema dan da nisam zapalio cigrau cak i kad sam bolestan , moja dnevna doza jedna pakla a kad cirkam odu i preko 2 pakle , mada ne cirkam stalnio sve zavisi od situacije ali kad ima tu sam .Pokusavao ko zna kolko puta ali nemogu nikako da ostavim najduze mije bilo 5 sati a da je ne zapalim . ja sam reko jednog dana cu ih ostavidi , a kad ce taj dan bem li ga , mozda kad odem kod doce i kazemi da nesmem vise da pusim inace ces umreti.
DingDong:
i ja isto ko dzony. Slab sam karakter,zapravo i necu da ostavim...samo sebi lazem da ocu
Pirat:
--- Citat: Dzony Jun 13, 2007, 06:24:25 posle podne ---Ja sam pusac vec 7 godina i to inaj aktivni u bukvalnom smislu nema dan da nisam zapalio cigrau cak i kad sam bolestan , moja dnevna doza jedna pakla a kad cirkam odu i preko 2 pakle , mada ne cirkam stalnio sve zavisi od situacije ali kad ima tu sam .Pokusavao ko zna kolko puta ali nemogu nikako da ostavim najduze mije bilo 5 sati a da je ne zapalim . ja sam reko jednog dana cu ih ostavidi , a kad ce taj dan bem li ga , mozda kad odem kod doce i kazemi da nesmem vise da pusim inace ces umreti.
--- Kraj citata ---
taj dan kada ti dodje ...mozes slobodno da nastavis da pusis, nece ti tu biti neke razlike sto se tice zdravja... ne znam samo kako mozete da vezbate i da pusite ?
Dzony:
--- Citat: pirat Jun 13, 2007, 08:46:42 posle podne ---
--- Citat: Dzony Jun 13, 2007, 06:24:25 posle podne ---Ja sam pusac vec 7 godina i to inaj aktivni u bukvalnom smislu nema dan da nisam zapalio cigrau cak i kad sam bolestan , moja dnevna doza jedna pakla a kad cirkam odu i preko 2 pakle , mada ne cirkam stalnio sve zavisi od situacije ali kad ima tu sam .Pokusavao ko zna kolko puta ali nemogu nikako da ostavim najduze mije bilo 5 sati a da je ne zapalim . ja sam reko jednog dana cu ih ostavidi , a kad ce taj dan bem li ga , mozda kad odem kod doce i kazemi da nesmem vise da pusim inace ces umreti.
--- Kraj citata ---
taj dan kada ti dodje ...mozes slobodno da nastavis da pusis, nece ti tu biti neke razlike sto se tice zdravja... ne znam samo kako mozete da vezbate i da pusite ?
--- Kraj citata ---
Pa u pocetku jedno 3 do 4 godine nisam osecao nista , vezbao sam isto i kad nisam pusio jos sam imao i vise kondicije od onih koji nisu pusili , ali sad kad sam ubio 7 godine staza vec se oseca nema se kondicije , zamaranje , znojim se vise i opet treniram ali se vidi pad u odnosu na mog brata koji ne pusi , isto treniramo i hranimo se isto a on dize vece tezine od mene tj malo vece i mnogo brze se odmori od mene .
Sto kaze doktor nemam karakter i to ti je . Sva sreca sto nisam probao drogu ja bi bio najveci zavisnik mislim da bi do sad zavrsio u rupu .Do pre neku godinu sam mogo da ih ostavim jer nisam bio zavisnik , sad kad sam pokusao da ih ostavim vido sam da mi mnogo tesko ide svatio sam da sam ja zavisnik i to onaj najgori , kradem lovu od keve za cigare hehehe onda odem do prodavnicu i uzmem na veres , znaci do pre 2 -3 godine nisam vrerovao da cigara moze da izazove ovoliku zavisnost .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju