Ostalo > Offtopic

!!!Budite iskreni!!!

<< < (17/30) > >>

DingDong:
ma dobro meni toliko nije opasno :)
Meni kutija traje 3 dana,a ne pusim 'jake' cigare. Mada isto sranje dal je marlboro ili bilo sta light.
Jednostavno ne mogu da zamislim da popijem kafu a da ne zapalim,ili ako pijem neki alkhol da ga popijem bez cigare.

DIJAN JAHJEFENDIC:
Volim sve sto vole mladi... ali ne pusim i nikad nisam, ne pijem i nikad nisam...
Cijeli sam zivot u sportu i nista me drugo nije zanimalo ni privlacilo od toga, samo sport i tako je i dan danas!
Uvijek sam smatrao sportase zdravim ljudima koji zdravo zive, zdravo se hrane, ne piju, ne puse...
A pogotovo profesionalce, a sad vidim da u stvarnosti to i nije bas tako kako se cini...
T-R-A-G-E-D-I-J-A ! ! !

Baltazar:
JOJ brate volim mnogo Pivo i dzin-tolnik ma sve sto je alkoholno ali brate u poslednjih 2 meseca sam sve batalio i na low carbs dijeti sam i mogu vam reci da su rezultati vise nego zadovoljavajuci znaci sve se moze posebno kad ima rezultata. Ako je neka posebna prilika popijem pice do 2 max i to je to a nije se to desilo ni 2 puta u 2 meseca tako da sto se tice alkohola sve moze da se skrati verujte karakter je chudo!
jbg Remo kvarim ti temu ali navucen sam i na internet bez toga nemogu nikako znaci msn, CS, forum, youtube i tako te stvari bez toga ne mogu nikako
P.S. nikad nisam probao duvan kao ni bilo koji vid narkotika iako sam imao prilie u izobilju, niti nameravam. Pozz

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Ne pušim, probao jesam ali užas, čak mi je majka dala kad sam bio mali vjerovali ili ne, najbolja terapija od svih VJERUJTE mi na riječ, a mater mi je u medicini vec 35 godina, pijem samo kad sam žedan....  :lol: :lol:
Moto: Ne pijem stalno, tj. 1-2 put godišnje, ali kad pijem onda pijem kao čovjek (ne mislim na predoziranja i riganja već veselje)

ceki77:
Bravo Pedja,jegger je majka,a može i po neki absinthe,pa i po neka cigaretica,pa nabaciš koju macu itd.itd
KOME JE CILJ U ŽIVOTU DA OSTARI TAJ NIJE NORMALAN,ZATO UŽIVAJ DOK SI MLAD.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju