Ostalo > Offtopic
!!!Budite iskreni!!!
ivanko-k:
MA NISAM SAM STO JE NAJGORE!!! PROLAZE MI PORED DEZURANE KAO NA PERONU!!!!!! TAKO DA TO OTPADA.... NEGO LISTAM SVE MOGUCE TEME NA FORUMU PA DOK DODJEM DO ZADNJIH STIGNE MI SMENA... I TO ME IZVLACI IZ KRIZE! 8)
mrki:
e pa brate remo ja postavio slicnu temu jos u avgustu prosle godine kada sam izasao iz slicne "Bede" ajd da kazem,cini mi se da je to bio 27.08 kada sam zaista poslednji put zapalio i od tad nijednu vise.Ne treba mnogo da se brines brzo ce te proci "kriza" bices malo salala nekih dve nedelje ono kao da hodas ko po oblacima ali proci ce.cak ces i sanjati da pusis ali to nemoj da te brine naj zajebanije je kad se ljudi ulove u onu sopstvenu zamku posle nekih 2 meseca od ostavke i kazu sebi ...e nisam pusio 2 meseca znaci karakter sam i mogu ih ostviti uvek i onda nastave po starom ...znaci zaboravi to djubre i mnogo ce ti biti bolje ako ne,bar imas mesecno kutiju proteina viska
pozz
H2SO4:
:shock:
PitBull:
Esu to one gluposti kao sto se ne dime a imaju istu aromu kao prave cigarete?? :twisted: :twisted:
Alek:
Mislim da je za pad kondicije zbog pushenja najodgovorniji CO - ugljenmonoksid
Pushio sam redovno 2 godine, od toga prvu godinu kao manijak, svaki put isao do trenutka kad se osecam otrovano, nisam mogao da ostavim.
ZASTO sam pusio? - par minuta se osecas odlicno, a zatim pet puta duze se osecas nesto losije. Sledeca cigareta malo popravi raspolozenje, pa sledi opet pad. To I tako u krug. Jaka volja je zaista potrebna da se prekine. Za fizicke simptome me nije bilo toliko briga, vise mi je smetala depresija u koju lagano skliznes posle mesec dana, pracena razdrazljivoscu, drugacije razmisljanje... ITS' BAD, preskocite...
Pomoglo mi je kada sam pre 7-8 meseci po prvi put krenuo da trcim posle srednje skole (jbg, teretana uvek po malo, ali sam kardio potpuno zapostavio, katastrofa!) Od onda iz zezancije u drustvu zapalim, max jednom nedeljno par cigareta, i to je greh, vrlo dobro znam :twisted: Ostavicu, jednom, moze se to
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju