Ostalo > Offtopic
Savet . Sustanon
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natus Mart 11, 2015, 07:59:31 pre podne ---Hvala Pedja. Reci ti meni da li da odradim clen s obzirom sa imam sredjenu ishranu i mislim da zadovoljavam sve njegove zahteve ukoliko ih uopste ima a mislim sa ima ? Hvala
--- Kraj citata ---
zahteve cega?
natus:
Pa klenbuterola Pedja, nisam premasan tacnije meni se pristojno vidi "keramika" imaam sredjenu ishranu , nisam bolestan, treniram , imam kardio treninge...Valjda su to neki uslovi za koriscenje tog leka ili sam u zabludi.
BUKAS:
A sta bi ti bio cilj da uradis sa klenom?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natus Mart 11, 2015, 10:18:42 pre podne ---Pa klenbuterola Pedja, nisam premasan tacnije meni se pristojno vidi "keramika" imaam sredjenu ishranu , nisam bolestan, treniram , imam kardio treninge...Valjda su to neki uslovi za koriscenje tog leka ili sam u zabludi.
--- Kraj citata ---
ja mislim da si ti defitivno pobrkao pojmove druze..
pa razmisli sam
IMAM uslove da koristim nesto STO je LEK i sto je zloupotrebljeno od strane sportova?
Kao da kazes da imas SAVRSENA pluca i da mozes da krenes sa pusenjem iz razloga sto su ti pluca dobra!
nadam se da kapiras sada
natus:
Pa ono sto on i donosi propracen dobrom ishranom ,aktivnoscu... Ne ocekujem da postanem neki tamo baja sa youtuba . Ps ako mislis da mislim da je on androgen pa za cilj imam masu nije tako , daleko od toga.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju