Ostalo > Offtopic

Dnevna doza Gym baje

<< < (3/9) > >>

Tommy:
A sto je i najgore u celoj prici Baja je stvarno bio u legiji stranaca xaxa odakle je dezertirao ,mislim da sad ne sme iz kuce da izadje od blama dupe mu pomeraju tamo na stranici ;D

Стрелок:

--- Citat: Tommy  Mart 30, 2015, 02:23:21 posle podne ---A sto je i najgore u celoj prici Baja je stvarno bio u legiji stranaca xaxa odakle je dezertirao ,mislim da sad ne sme iz kuce da izadje od blama dupe mu pomeraju tamo na stranici ;D

--- Kraj citata ---
Evo kad smo kod Baje da pomenem da sam upoznao dečka koji ga poznaje i igrom slučaja ŽIVEO JE U ISTOJ ZGRADI SA NJIM. Kaže da je čovek lud, i da niko iz zgrade ne sme da lajkuje stranicu. Kaže i da je bio na ratište i da je ustvari zbog toga takav. U stanju je da ubije čoveka. Tako da je adminu bolje da nikad ne otkrije svoj identitet :D
EDIT: Inače je iz Zaječara

Tommy:
Baja jesi to ti ?  :) pa na kom je on ratistu bio ? taj je za vreme ovog naseg gradjanskog rata imao 14-15 godina maksimalno

Стрелок:

--- Citat: Tommy  Mart 31, 2015, 07:37:26 posle podne ---Baja jesi to ti ?  :) pa na kom je on ratistu bio ? taj je za vreme ovog naseg gradjanskog rata imao 14-15 godina maksimalno

--- Kraj citata ---
Haha, nije baja, sekirancije bez :)
Ne znam, tako mi reko lik u svlačionici, čuo me da spominjem, pa se ubacio. Za ovo me ne drži za reč, ali mislim da ga zovu Cvele tamo, tako mi je nešto reko. Kaže mi "ako ideš u Zaječar nekad, pitaj za njega" :D

Tommy:
Video sam ,valjda se Cvetin zove tagovan je kod onog malog sto ga nazivaju zokijev mali  :) al se ne vidi nista na profilu ,samo neka ludost tipa snajperisti u fantomkama ,specijalne jedinice i taj trip  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju