Ostalo > Offtopic

Razgovor sa Miskom

<< < (3/3)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: axl rose  April 06, 2015, 12:19:20 posle podne ---lose sam se izrazio, bolje je reci niko im nije uputio sugestiju da je bolja ova druga varijanta...

--- Kraj citata ---

niko nije rekao da je BOLJA vec kao sto bukas kaze,zasto bi se isprvljalo nesto sto nije greska
a ti npr da pratis sta pisem i gde pisem itd,onda bi video moj svakdonevni broj obrok,od cega se sastoji itd itd itd
tako da nema smisla da me ovde stavljas u nezgodnu pozciju da nekome mazem oci ili slicno,jer redovno stalvjam,sta jedem,kako jedem,kada jedem itd itd itd iito u nazad 7 godina i to bas na ovom forumu FB,BLOGU itd itd itd ;)

Стрелок:
Šarčev je legenda, nema šta.
Inače, duže vreme praktikujem ovu metodu sa B + M za doručak. Pojedem 5 celih jaja.

Metak:

--- Citat: Стрелок  April 06, 2015, 08:32:24 posle podne ---Šarčev je legenda, nema šta.
Inače, duže vreme praktikujem ovu metodu sa B + M za doručak. Pojedem 5 celih jaja.

--- Kraj citata ---
x2

nema si lepse od jajca odma kad se ustane  :D :D domaca sa 6,3gr prot :D

Стрелок:

--- Citat: Metak  April 06, 2015, 10:45:38 posle podne ---
--- Citat: Стрелок  April 06, 2015, 08:32:24 posle podne ---Šarčev je legenda, nema šta.

--- Kraj citata ---
x2

nema si lepse od jajca odma kad se ustane  :D :D domaca sa 6,3gr prot :D

--- Kraj citata ---
Domaća jajca i ja cepam, nema bolje :D

paprika123:
Ako pojedem ovsene ujutro spava mi se i u teretani zevam. A kad roknem nesto 'masno' guram i nema naglih skokova i padova energije

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju