General Bodybuilding Discussion > Članci
Getting Ripped by Trevor Smith
Vladar:
Reci cu ti sta sam negdje procitao, a takmicari mogu da prokomentarisu i da me isprave...
Preporuka je otprilike ... koliko imas BF vise nego sto planiras da izadjes na takmicenje toliko nedjelja treba da traju pripreme, znaci na pr.... BF 15%, hoces da izadjes na takmicenje sa 3% treba ti 12 nedjelja...Tj skidas 1% nedjeljno... Ovo je bilo napisano u kontekstu toga da ni Pro bb nebi trebali da idu preko tih 15% u vansezoni, znaci prica je bila o PRO cirkuitu i navodnim kolicinama BF koji oni imaju na sebi na dan takmicenja.
Mislim da forma ovih momaka koji izlaze na takmicenje mnogo slozenija od tog pukog mjerenja BF, ali eto neke cifre da nabacim, a kolege takmicari mi nece zamjeriti sto izlazim sa ovom pricom iako zaista o pripremama za takmicenje znam koliko i prosjecni posjetitelj foruma i citatelj BB literature, pa neka me slobodno isprave i prokomentarisu gore navedenu informaciju koju sam prenio...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Vladar Februar 21, 2007, 10:01:52 posle podne ---Reci cu ti sta sam negdje procitao, a takmicari mogu da prokomentarisu i da me isprave...
Preporuka je otprilike ... koliko imas BF vise nego sto planiras da izadjes na takmicenje toliko nedjelja treba da traju pripreme, znaci na pr.... BF 15%, hoces da izadjes na takmicenje sa 3% treba ti 12 nedjelja...Tj skidas 1% nedjeljno... Ovo je bilo napisano u kontekstu toga da ni Pro bb nebi trebali da idu preko tih 15% u vansezoni, znaci prica je bila o PRO cirkuitu i navodnim kolicinama BF koji oni imaju na sebi na dan takmicenja.
Mislim da forma ovih momaka koji izlaze na takmicenje mnogo slozenija od tog pukog mjerenja BF, ali eto neke cifre da nabacim, a kolege takmicari mi nece zamjeriti sto izlazim sa ovom pricom iako zaista o pripremama za takmicenje znam koliko i prosjecni posjetitelj foruma i citatelj BB literature, pa neka me slobodno isprave i prokomentarisu gore navedenu informaciju koju sam prenio...
--- Kraj citata ---
..
tacno tako...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: kum Decembar 23, 2006, 03:04:40 posle podne ---odlican text,nego kad pomenu vic richardsa,kakva li je njegova dijeta kad je dnevno jeo i do 3kg pirinca,da 3kg,par kila belog mesa i nezna se koliko belanaca.a imam i onaj dvd bitka 98,muscle mashine kevin je stvarno nenormalan par nedelja pred takmicenje on trpa na benc kako sam ja brojao,piramida 100-145-185-kg i to uradi osmice,pa onda 225,6-ticu,pa dodao je jos bar po 5kg sa strane i uradio trojku.pa prelazi na kosi gde cepa sa 200.ludo.....
--- Kraj citata ---
..
i jos samo da si skontao da je to tako samo radi tog snimanja i filma...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju