Ostalo > Offtopic
Misicna definicija
bane802:
Sapunjanje macora na definiciji nije dozvoljeno, jer se u tom poslu gubi 20 - 30gr testosterona, dok oni bilderi kupuju 2gr za nedelju dana. Znaci poenta je bez sapunjanja 8 ili 12 ili 16 nedelja, zavisi koliku definiciju zelis. 8)
oldschool:
--- Citat: Kokiroki Jul 06, 2015, 10:24:24 posle podne ---Pa i ja ti kazem nije pojenta u kardiju, ali ipak je tvoj drug napredniji od tebe, tebi je 2kg previse
--- Kraj citata ---
Zasto mislis, danas sa 2 kg uspeo sam 400 ponavljanja u jednoj seriji, takodje odmah bez odmora za triceps sam napravio jedno 100 reps u jednu seriju.
Kad sam radio na definiciji sa visom kilazom (10 kg odprilike), ali bas niceg nisam postigao sem nakon vezbanja sem sto osecas 'napumpanu ruku'.
Napredak: Kad uradim 400 ponavljanja sa 2 kg mogu primetiti razliku (izdefinisana ruka).
Kokiroki:
Zato sto se sa 400 ponavljanja radi poludefinicija, nista ne postizes. Svi znaju da je za definiciju optimalno 650-700 ponavljanja po seriji. Smiri ego, smanji tezinu.
Milenadiao:
Mici, stvarno si u zabludi.
Zar ti to ne zvuči nenormalno, 400 ponavljanja? Sam sebi kad kažeš: danas na treningu sam uradio 400 ponavljanja, jel ti to ne para uši?
To ponavljanja za "definiciju" znači ne raditi mali opseg ponavljanja koji se obično vezuje za razvoj snage, 1-5 ponavljanja. Već sa preko 8 ulaziš u tu cifru, do nekih 15.
Ne znam, ali samo malo razmisli - nije ti ruka drvo pa ako 400 puta secneš da dobiješ skulpturu.
Ti u stvari sa toliko ponavljanja radiš kardio, jbt, zato misliš da je taj tvoj drugar izdefinisao tu nešto.
Ti faktički treninge sa tegovima nemaš.
Fascinirana sam idejom, u svakom slučaju.
oldschool:
--- Citat: Kokiroki Jul 07, 2015, 10:38:30 pre podne ---Zato sto se sa 400 ponavljanja radi poludefinicija, nista ne postizes. Svi znaju da je za definiciju optimalno 650-700 ponavljanja po seriji. Smiri ego, smanji tezinu.
--- Kraj citata ---
Hvala ti na predlogu, sad evo odmah licno da preispitam cu da pokusam da oborim 650 ponavljanja po seriji za biceps i triceps.
:)
Smanjicu tezinu na 1.5 kg pa cu da pokusam do 1000 stici sa ponavljanja u jednoj seriji, sve na svemu hvala ti, nesto sam sada shvatio :D Minimum 650 mora da bude za definicija.
--- Citat: Milenadiao Jul 07, 2015, 10:38:53 pre podne ---Mici, stvarno si u zabludi.
Zar ti to ne zvuči nenormalno, 400 ponavljanja? Sam sebi kad kažeš: danas na treningu sam uradio 400 ponavljanja, jel ti to ne para uši?
To ponavljanja za "definiciju" znači ne raditi mali opseg ponavljanja koji se obično vezuje za razvoj snage, 1-5 ponavljanja. Već sa preko 8 ulaziš u tu cifru, do nekih 15.
Ne znam, ali samo malo razmisli - nije ti ruka drvo pa ako 400 puta secneš da dobiješ skulpturu.
Ti u stvari sa toliko ponavljanja radiš kardio, jbt, zato misliš da je taj tvoj drugar izdefinisao tu nešto.
Ti faktički treninge sa tegovima nemaš.
Fascinirana sam idejom, u svakom slučaju.
--- Kraj citata ---
Milenadiao, treniram sa manjom kilazom zbog definicije. Radio sam sa teskim tegovima i od "definicije" nista, osim mase.
A mase me ne zanima iz istog razloga jer je Leto, pa hocu da budem u sto boljoj mogucoj formi. Trbusnjaci se vide, ali problem je sto hocu ruke da ih izdefinisem sto vise mogu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju