Ostalo > Offtopic
Animal pak volume
PitBull:
--- Citat: Djolex Decembar 22, 2006, 03:14:31 posle podne ---E da ne otvaram novu temu nadam se da se sele ne ljuti.
Treba mi link negde za program InterVideo recorder al da nije trial verzija.
prebacujem neki VHS na CD pa mi treba malo pomoći ako neko ima više iskustva. dobio sa sliku al mislim da mogu još popraviti kvalitet
konvertovanja iz analognog u digitalni.Samo me interesuje još kako da povezem TV karticu tj zvuk iz tv kartice sa zvukom u komp da bi dobio zvuk na računaru. J :(
I jel zna neko mozda jos bolji program kojim mogu dobiti bolji kvalitet slike .
--- Kraj citata ---
ja mislim da si ovo mogo da stavis u temu Krekovi, ili ako jos postoji Cracks, Serials, and CD keys, ali ok je ako adminima odgovara
Sasa Dimitrijevic:
Kada kliknem na 1. arhivu, koju sam skinuo potrazi mi da unesem pass. Kada otkucam arms, kako je sale napisao, winrar mi izbaci sledecu gresku:
! C:\Documents and Settings\Sasa Dimitrijevic\Desktop\Vol1-Arms.rar: CRC failed in the encrypted file C:\Documents and Settings\Sasa Dimitrijevic\Desktop\Vol1-Arms.rar (wrong password ?)
Da li je u pitanju pogresan password i da li je neko od Vas uspeo da otpakuje.
Probao sam i sa instaliranjem najnovijeg winrar-a, ali isto.
H2SO4:
radi meni.
mislim da ti je taj fajl puknut tj nije se skinuo skroz, probaj skinut ponovo ...
upravo gledam, znaci vrh vrhova
loki22:
--- Citat: sasadim Decembar 23, 2006, 02:49:28 posle podne ---Kada kliknem na 1. arhivu, koju sam skinuo potrazi mi da unesem pass. Kada otkucam arms, kako je sale napisao, winrar mi izbaci sledecu gresku:
! C:\Documents and Settings\Sasa Dimitrijevic\Desktop\Vol1-Arms.rar: CRC failed in the encrypted file C:\Documents and Settings\Sasa Dimitrijevic\Desktop\Vol1-Arms.rar (wrong password ?)
Da li je u pitanju pogresan password i da li je neko od Vas uspeo da otpakuje.
Probao sam i sa instaliranjem najnovijeg winrar-a, ali isto.
--- Kraj citata ---
meni sad kad sam ga skino i kad ga treba odzipat ise pa upise passwor a koji je pas nemam pojma jel zna neko u cem je stvar
H2SO4:
password ce biti objavljen u sledecem broju x-fitnessa
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju