Ostalo > Offtopic
Focus T25
theanimal:
--- Citat: ego_sum Jul 29, 2015, 09:45:59 pre podne ---
--- Citat: theanimal Jul 29, 2015, 08:16:30 pre podne ---Ja sam ga radio veruj mi nije vredno tvog vremena,nadji neki bolji program :D
--- Kraj citata ---
Stvarno ? Jesi li radio po kalendaru ili kad stigneš ?
--- Kraj citata ---
Sve po kalendaru ali pazi ja sam bio ekstremno debeo i radio sam bilo sta samo da bih smrsao(nisam imao znanja ni malo tada),ako vec hoces HIIT trening bolje nadji neki kvalitetniji ...
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- koji su cesto i lenji je najlakse zaraditi
--- Kraj citata ---
upravo tako
ego_sum:
Dopada mi se jer mi ne deluje jednolično. Ma, ne mogu da verujem da nisi smršao bre, odradila sam jedan i baš je težak. Nemam dobru kondiciju, a moram od nekud krenuti, sad da biram neki HIIT tipa CFX nije mi baš pogodno. Jedino da počnem sa T25 bar zbog kondicije, pa ću naći neki HIIT baš onako ubilački kasnije, imam vremena. Uh, što mi žao FOcusa, al život ide dalje :'(
theanimal:
--- Citat: ego_sum Jul 29, 2015, 12:24:17 posle podne ---Dopada mi se jer mi ne deluje jednolično. Ma, ne mogu da verujem da nisi smršao bre, odradila sam jedan i baš je težak. Nemam dobru kondiciju, a moram od nekud krenuti, sad da biram neki HIIT tipa CFX nije mi baš pogodno. Jedino da počnem sa T25 bar zbog kondicije, pa ću naći neki HIIT baš onako ubilački kasnije, imam vremena. Uh, što mi žao FOcusa, al život ide dalje :'(
--- Kraj citata ---
Sto je najgore smrsao sam 57 kg ali ne zbog programa nego zbog jezivih dijeta,spadao sam na to da sam za dan jeo jedno jaje,jabuku i kafu ...nikad ne bih voleo da neko dodje do "dijeta" do kojih sam ja dosao,i dalje se oporavlja telo od toga :)
eXe:
iskreno na prvu loptu "jednolicni" programi daju najbolje rezultate.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju