Ostalo > Offtopic
Serbian antidoping agency
Big_Rasha:
Opaaaaa.... Idemo u Evropu... Dakle otvorena je pomenuta ustanova.... Dobili smo i laboratoriju i sve... Krecu dop testovi svih sportova... Juce ujutru bilo na Jutarnjem programu javnog servisa Srbije :D :D ... Voditeljka kaze: Neki bilderi koriste nedozvoljena stimulativna sredstva... hahahah
Opa a onda se pojavi Ljuba i kaze : Dopinga ima svuda i ne vezuje se za disciplinu, nego za sportistu... Sto i jeste tacno... Bio je i Zoran Jovanovic nesto pricao.. On je tu neki glavni odgovorni...
Ali ali.... Testirano je 20 nasih sportista i niko nije pozitivan.... E sad krece tipovanje... Koga ce prvog da ufate... ??? Nekog fudbalera, kosarkasa... Ili pak powerliftera... Ne znam videcemo... Glavna fora je sto sportisti se ne testiraju pred samo takmicenje, nego moze i bilo kada u toku godine... Tako da... Hm
Samo se nadam da kad je vec ovako krenulo da ce vise para da se odvoji za same sportiste putem stipendija i slicno...
Remetik:
Fudbalera, dace Bog! :D
Big_Rasha:
--- Citat: RemetiK Decembar 28, 2006, 05:47:20 posle podne ---Fudbalera, dace Bog! :D
--- Kraj citata ---
I ja mislim da ce da opice po nekom levom... Mislim bilo bi glupo da udare na vaterpoliste...
H2SO4:
nadam se da nece bas preozbiljno svatit svoj posao
Big_Rasha:
--- Citat: H2SO4 Decembar 28, 2006, 06:01:02 posle podne ---nadam se da nece bas preozbiljno svatit svoj posao
--- Kraj citata ---
Mogu testirati svakog... Bilo koga... Bilo kada... Znaci udju u teretanu i ko im se cini sumljiv... Pisaj u flasu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju