Ostalo > Offtopic

Serbian antidoping agency

<< < (4/6) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: sasadim  Decembar 29, 2006, 02:03:05 posle podne ---Samo sportisti koji se takmice i to oni koji osvoje neka znacajnija mesta na medjunarodnim takmicenjima, i pri tom postanu stipendisti drzave su potencijalni kandidati za doping test.

Svi ostali: "Samo opusteno......."

--- Kraj citata ---
Verovao sam da si ti ziv...

H2SO4:
Svi ostali: "Samo jako......." :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasadim  Decembar 29, 2006, 02:03:05 posle podne ---Samo sportisti koji se takmice i to oni koji osvoje neka znacajnija mesta na medjunarodnim takmicenjima, i pri tom postanu stipendisti drzave su potencijalni kandidati za doping test.

--- Kraj citata ---
...NISI DOBRO INFORMISAN..AL AJDE

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: [color=yellow]8848[/color] ---.....Jel moze tako da upadne u teretanu i testira te? Sta ako odbijes da budes testiran?
--- Kraj citata ---

Pretpostavljam da ovaj momak nije takmicar, pa sam zbog toga napisao:

--- Citat: [color=yellow]sasadim[/color] ---......Svi ostali: "Samo opusteno......."
--- Kraj citata ---

A svi koji se takmice su naravno potencijalni kandidati za test, ali ipak mislim da prioritet imaju takmicari sa rezultatima nego neki anonimusi....

8848:

--- Citat: Rasha --- OOOOPppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Meni se sve cini da ce da bude neki alpinista... Pa cime se ti to drogiras???/

--- Kraj citata ---
Ja nicim. Jedino sam uzimao nekoliko puta efedrin na takmicenjima. Cisto pitam da znam za ubuduce.

--- Citat: sasadim --- Samo sportisti koji se takmice i to oni koji osvoje neka znacajnija mesta na medjunarodnim takmicenjima, i pri tom postanu stipendisti drzave su potencijalni kandidati za doping test.

--- Kraj citata ---

--- Citat: sasadim --- A svi koji se takmice su naravno potencijalni kandidati za test, ali ipak mislim da prioritet imaju takmicari sa rezultatima nego neki anonimusi....

--- Kraj citata ---

--- Citat: Pedja ---...NISI DOBRO INFORMISAN..AL AJDE

--- Kraj citata ---
Ali verovatno nece biti kontole na nekim nebitnim takmicenjima u neprofitabilnim sportovima?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju