Ostalo > Offtopic
Spisak za deda mraza:
PitBull:
Evo nije za temu ali od mene:
SVIM CLANOVIMA X3M FORUMA SRECNA NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE U 2007
pozdrav
PitBull:
--- Citat: Corey Decembar 29, 2006, 07:46:34 posle podne ---
pitbullu da ne ide više u trezor
meni doživotna zaliha suplemenata,aas, Jessica Alba za ženu i da mi Baja Mali Knindža svira na venčanju :D
--- Kraj citata ---
haha Corey koji si car brate... :D :D :D :D
TTgirl:
E,pa owako:Dulse-da nam ne pobegnes opet sa foruma:D Bajke-da ti se u next year mnogo vise ljudi pojavljuje na okupljanjima koja organizujes;) Pedjos-sto vishe putewa u Svedsku:twisted: Igor-pro card narawno,i da budes naj:) BigRasha-belo meso,belo meso i opet belo meso=D Extrem-nowu nowogodisnju werziju sajta sa irwasima koji dizu tegowe:D Luc1fer-da nam se ne prehladish,i napravis sto vise extra fotki u 2007. Polomac-bar 10 kg misica,i da se konacno upoznamo:) H2SO4-malo manje ironije:twisted: i jedna omanja laboratorija u NOVOJ KUHINJI:D Mr.BIG-sto vise super clanaka i fotki next year;) Vojo-100 sajtova,i pobedu na frushkogorskom maratonu;) BORA TS-ma,zna on swe. . I bez toga da ja kazem;) Zoko-tuning styling Nissan z350 sa extra tribalom:D Jonny-da nabijes masu:) Tanjice-sto wishe prenosa hokejashkih utakmica;) Naco- lepe fotkice kad se zalis da nisi fotogenicna(mada ne znam zasto al ajde):D PITT-da krenes u teretanu konacno;) sto vise suplemenata,hemije and hranitze:twisted: :lol:I SVE NAJ,NAJ,NAJ SVIMA!
UsViTeNa:
A MENI TOLIKO BILDERA KOLIKO IMA CEVI TOPLIFIKACIJA PEKING :D :D :D :D :D :D..........SALIM SE NARAVNO JA BI VISE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vladar:
--- Citat: bajke Decembar 29, 2006, 06:30:08 posle podne ---Vladaru bicikla sa pomocnim tockovima da slucajno ne padne i ne povredi se opet! :lol:
--- Kraj citata ---
Hvala Bajicu, hvala! ;-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju