Ostalo > Offtopic

Pro bilderi i kolicina steroida

<< < (3/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BUKAS  Januar 11, 2016, 12:53:06 posle podne ---Respond na lekove je veoma bitna stvar. Mnogi zanemaruju to. Jednostavno je: imas one koji ce na 500mg da buknu, a drugima ni 2g ne pomaze. Ovi prvi "imaju srece", drugi moraju dupe da ogule da bi dosli do nekih rezultata a mozda nikad ni ne dodju. To je problem. Naravno, sve pored toga da se ispostuje. Ne pricam o ovima sto se sibaju, piju, zderu sve i svasta i treniraju kao seronje.

--- Kraj citata ---

ma ovih zadnjih je najvise jbg..
i onda im uglavnom kriva genetika,a verujem da si to do sada cuo bar 400 x

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pseudomonas  Januar 11, 2016, 12:12:44 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 11, 2016, 05:55:15 pre podne ---
Ne vidim razloga zasto ne verovati dorijanu (stomak mu nije od hemije vec od necega drugog),kao i Lee-u.

--- Kraj citata ---

Pedja, pa od cega je??Bas me zanima.I jos nesto,uvek me zanimalo da li je,kad je top nivo bodibildinga u pitanju(Mr.O) upotreba insulina nesto bez cega se ne moze racunati na rezultate? Npr. da uzmem nekoga sa super genetikom-recimo Dextera, da li je moguce da izadje na najvece takmicenje bez upotrebe insulina i da udje u top 5 ?

--- Kraj citata ---

kombinacija GH ins je tamo "preko" koristena davno,davno,a negde u vreme kada je kod nas hexabolan bio misaona imenica i mi se spremali na techi.deki,winsu (zambon mmmmmmmmmm) itd itd itd

Ono sto deli muskarca od deta je trening ruku...a da.nije tema :D :D
salim se malo
pa stvar je u tome da je sve mnogo ispred naseg vremena,pa tako upotreba peptida je dosla kada kod nas je tek naculo se oko hormona itd itd
da li je moguce izadje U opste na O bez insa i HGH..ne bih rekao tj siguran sam da ne,a poznavajuci nekoliko amaterskih sv prvaka koji su na taj nacin dobijali pro card (sto nije garnat izlaska na O )
mnogo je to kompelksna i slozena tematika,i dosta je tesko pricati/pisati putem foruma oko toga.
da je neki LIVE ,seminar,tribina,gde bi se pitanja nadovezivala jedna na drugu-da..ovako,uvek ensto ostaje nedoreceno

Pirat:
pa ne bi bilo lose da odrzis neki seminar, siguran sam da bi bilo dosta ljudi koji bi platili da cuju takve neke informacije ...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Januar 11, 2016, 02:18:40 posle podne ---pa ne bi bilo lose da odrzis neki seminar, siguran sam da bi bilo dosta ljudi koji bi platili da cuju takve neke informacije ...

--- Kraj citata ---

nije problem u seminaru,a najmanje u placanju jer me to ne intresuje da to radim za novac
vec je problem organizacije,prostora itd itd..nije to kod nas poplarno na zalost

Pirat:
pa ne znam koliki je bas problemi i to sto si naveo, siguran sam da bi ti za prostor mnoge teretane izasle u susret...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju