Ostalo > Offtopic

koliko kosta teretana

<< < (5/16) > >>

P:

--- Citat: natasha_bg  Januar 06, 2007, 03:33:35 posle podne ---
--- Citat: Profimare  Januar 06, 2007, 01:51:28 posle podne ---kod mene mesecna 12e mesecna tako nesto :)

--- Kraj citata ---
I kod mene isto toliko.
A jos od ponedeljka stize i traka,znaci necu se vise smrzavati u teretani :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
Ozbiljno... super, mozda i ja pocnem malo da trcim... Krecem od ponedeljka vrlo ozbiljno da vezbam ;)

IFBBPro:

--- Citat: Hare  Januar 06, 2007, 09:44:24 pre podne ---kod mene 15 eurica,teretana je solidna,to je u sarajevu otprilike naj jeftinije,testo je naci sta ispod toga a da teretana na nesto lici :D:D

--- Kraj citata ---

Pa ima bolan, ja placam 10 eura, dobijes grijanje gratis (cijevi za centralno hahahaha), a na zidu pise farbom GO HARD OR GO HOME   8)
Bice slike uskoro..

Vexxx:
placjam 2,500 dinara u FitPlus-u... Blizu FLEXA :D 30 dana bez ogranichenja Full-fullova :)

Remetik:

--- Citat: IFBBPro  Januar 06, 2007, 05:29:36 posle podne ---Pa ima bolan, ja placam 10 eura, dobijes grijanje gratis (cijevi za centralno hahahaha), a na zidu pise farbom GO HARD OR GO HOME   8)
Bice slike uskoro..

--- Kraj citata ---

Daj tu teretanu za 10 moramo da vidimo!

want3d:

--- Citat: IFBBPro  Januar 06, 2007, 05:29:36 posle podne ---
--- Citat: Hare  Januar 06, 2007, 09:44:24 pre podne ---kod mene 15 eurica,teretana je solidna,to je u sarajevu otprilike naj jeftinije,testo je naci sta ispod toga a da teretana na nesto lici :D:D

--- Kraj citata ---

Pa ima bolan, ja placam 10 eura, dobijes grijanje gratis (cijevi za centralno hahahaha), a na zidu pise farbom GO HARD OR GO HOME   8)
Bice slike uskoro..

--- Kraj citata ---

i kod mene isto pise,ali kod mene poster,VEEELIKI,hehehehe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju