Ostalo > Offtopic
koliko kosta teretana
goran gajic:
--- Citat: Igor88 Januar 18, 2007, 09:49:46 posle podne ---
--- Citat: H2SO4 Januar 18, 2007, 09:46:41 posle podne ---bitno je da nema misheva!
veliki pozdrav za strucni kadar :)
--- Kraj citata ---
Ma da.Nema ih toliko,upadne tu i po koji mis.Ali strucni kadar obavlja strucno i funkciju obezbedjenja!,tako cim naidje neki nedisciplinovani mis odmah mora da napusti objekat! :D
--- Kraj citata ---
JOOJ kako ste ludi :D :D :D a za kosi bench nesmem ni da zamislmi kako podesavate...ja se ne bi usudio na toj klupi da radim .....
Sansei:
E kod nas ti je body bilding i extremni sport! :D
Sansei:
A verovali ili ne,ta bench klupi bez problema je izdrzali da se radi na njoj sa 150kg! :shock:
goran gajic:
--- Citat: Igor88 Januar 18, 2007, 10:11:48 posle podne ---A verovali ili ne,ta bench klupi bez problema je izdrzali da se radi na njoj sa 150kg! :shock:
--- Kraj citata ---
ok verujem ti...samo vi izvolite meni se jos zivi hehehe...salim se super je sto imate entuzijazma..mislis da sam ja poceo u boljim uslovima?
Pochetnik:
--- Citat: Igor88 Januar 18, 2007, 09:33:23 posle podne ---Evo teretana u kojoj ja vezbam.Napravili smo je ja i vlada moj pobratim.Radi samo privatno,reko necu da je otvorim da nebi pravi konkurenciju extrimgym-u jer mi je prirastao extrim za srce zbog ovog foruma.Teretana je VRH : :lol:!Neplacam je nista a ustedim svaki mesec 1500din koliko sam placao teretanu.!Uverite se sami u kvalitet!,jednom recju teretana o kojoj mozes samo da sajas,san svakog b.b :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Јеб*те нисам се вако смејао не памтим....свака част за теретану....него где сте тегове набавили...хоћу и ја да направим тако нешто (ал озбиљно) ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju