General Bodybuilding Discussion > Članci

ISTINA O GMO NAMIRNICAMA

<< < (3/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: MrT  April 14, 2016, 09:37:27 posle podne ---Pa pise lepo gore ;) Postoji % za "GMO free", prilicno visok, ali nije skroz cist.
Ne znaci da ce namerno moci celu proizvodju da maskiraju, ali da se nadje GMO - moze!

--- Kraj citata ---

o tome i govorim
da ako neki zeli gmo..naravno
e sada ovi %...
jbg...prvenstveno je bilo reci posto je Pirat spomenuo proizvodjacje suplemenacije u EU
o tome znam pprilicno dosta i znam kroz sta se prolazi zbog GMO certifikata

MrT:
A, OK. Naravno da nece biti whey od GMO krave, a da pise GMO Free.

BTW, da te potsetim da je skoro jedan UK suplement toliko fejlovao testove da je pitanje kako su ga pustili da ostane na trzistu (bilo je u Week in Week Out sa BBC Scotland-a, ima ga na sajtovima sa .trnt - pisalo da je >70% proteina, dok nema ni 2% proteina, ali nikom nista ;))

Pirat:

--- Citat ---A, OK. Naravno da nece biti whey od GMO krave, a da pise GMO Free.

--- Kraj citata ---

da ali moze da bude hranjena gmo ;)
Za supse sve zavisi gde nabavljaju sirovine... i od koga... interesantno je da nijedan brend  ni Evropski ni USA to ne otkriva na svojim proizvodima... odakle sta i kako... neke novonastale evropske firme isto ... coustumer service im je nula poena... jedva imaju dobar prezentacioni sajt... a kamoli neke daljnje informacije... to iskreno daje losu sliku na celu industriju suplemenata... zato i postoje svakakva misljenja i ono kada odes kod lekara... pa te pita da li si pio proteine :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---A, OK. Naravno da nece biti whey od GMO krave, a da pise GMO Free.
--- Kraj citata ---

Pirat je odgovorio
OVO JE NAJVECI problem drugar jer nekako vidim da ne rauzmes tehonlgju prozivodnje.
nije BREND proizvodjac sirovine.
BREND radi samo punjenje,a sirovina se uzima na globlanom trzistu
Najpoznaitji PORIZVODJACI sirovine u EU su eng vollack i brentag i 98% brednova uzima SIROVINU od njih bas iz razloga sto je GMO FREE a to je 1 mil% jer su toliko ostre i rogornze fore oko tog gmo da je to strasno
Pricam ,dakle iz prive ruke i znam o cemu je rec.
Naravno

Piratj je odgoviro po pitanju jos nekih stvari,i vise nego precizno ;)

--- Citat ---BTW, da te potsetim da je skoro jedan UK suplement toliko fejlovao testove da je pitanje kako su ga pustili da ostane na trzistu
--- Kraj citata ---

NARAVNO i to nije TAJNA vec je puklo na sva zvona drugar
BAS zbog tih i takvih i jeste sranje tj proizovjdaci imaju sranje,a pogtovo od kada se digao taj slucaj,sam Vollack je uradio haos oko i bas zbog tih koji izbacuju te fore

steta sto newsweek nije objavio kazne koje su izrecene sto materijalne,novcane,sto kazne tvroza sa glavne aktere te price ;) ;)

MrT:
Koji brend je bio u pitanju, da li znas? U WiWo nisu hteli da ga imenuju, koliko se secam.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju