Ostalo > Offtopic

Da li da rizikujem po cenu zivota?

<< < (5/5)

SlobodanS:

--- Citat: ABCProtein  Maj 24, 2016, 09:06:27 posle podne ---Slobodane,

upravo to hocu da kazem. Radim na tome punom parom, i samo sam hteo da cujem istinu. Sustina je da se jede vise obroka u manjim kolicinama (pirinac, belo meso, ella sir, belance, kuvani krompir, grasak, sargarepa, brokoli i td) zelim samo da budem vitak i da imam ravan stomak, nikakvi bildinzi i misici i kardio vezbe lol

ovako bih voleo da izgledam (ispeglano)

--- Kraj citata ---

Pa daj izbaci neki plan ishrane,treninga,sta god si do sada smislio i odradio,da vidimo u kom to smeru ide da znamo da te ispravljamo na vreme.. Nije sramota gresiti,sramota je ne pitati i raditi pogresno :)

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Maj 24, 2016, 09:16:21 posle podne ---Ako budes radio kako treba sve posle 3 meseca neces mi pozeleti da izgledas kao ova anoreksicna manekenka.

--- Kraj citata ---

Hahahaha,svaka ti dala ...

Ovo definitivno x2

Exaybachay:
Ovaj lik mi se čini kao da trola sa ovim slikama likova i herbafastom i vodenim dijetama i tako to.  :)

Stevan Čerubdžić:
Pa samo ime teme je da se zapita covek, ali dobro to, i da ne troluje nece da slusa, on je zamislio da hoce izgled nekog twink boy-a od 50kg i ne slusa savete nego trazi precice.

radovicmiladin86:
"HERBALAJF
Koristeći ove proizvode, ne morate da kupujete hranu, samo smućkate neki kancerogeni prašak i na korak ste do lepote i besmrtnosti. Smršaćete jako brzo (baš čudno, obzirom da srčete neki šejk po ceo dan). Vaša koža će postati lepša (izgledaće vam tako u ogledalu, jer ćete verovatno oslepeti od ovih "zdravih" sastojaka). I bićete puni energije i srećni kao nikada u životu (verovatno nuspojava određenih halucinogena koje proizvodi sadrže).
Naravno sve ovo dobijate uz jako simboličnu cenu od 300 evra mesečno, ali šta je to naspram dobrog zdravlja i dugog života.
Prodaja se obavlja putem psihičkog silovanja svastikine kume, dok ne pristanete da održi prezentaciju u vašoj kući. Naravno uvek se pronađe par dokonih milfara koje će sa oduševljenjem kupiti od svega po jedno pakovanje."

eXe:
herbalajf dobila konkurenciju par novih sektaskih firmi xd dolaze u teretanu svakodnevno xd moram belim lukom i krstom da ih isterujem xd

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju