Multimedia > Slike/Muškarci

Rich Gaspari - 87'Mr.Olympia

<< < (2/3) > >>

Dule_Madzarovic:
Dok smo bili pocetnici Rich je bio odmah posle Haneya najbolji na planeti. Da je samo imao nesto uzi pojas i nesto sira ramena, gde bi mu kraj bio. Ionako je jedan najboljih svih vremena, pogledajte samo koliko pobjeda ima Rich.

Ali stvarno, ovi stariji BB-eri bili su mnogo interesantniji likovi, sa vise karizme.....

Manimal:

--- Citat: Dule_Madzarovic  Januar 20, 2007, 05:10:50 posle podne ---Dok smo bili pocetnici Rich je bio odmah posle Haneya najbolji na planeti. Da je samo imao nesto uzi pojas i nesto sira ramena, gde bi mu kraj bio. Ionako je jedan najboljih svih vremena, pogledajte samo koliko pobjeda ima Rich.

Ali stvarno, ovi stariji BB-eri bili su mnogo interesantniji likovi, sa vise karizme.....

--- Kraj citata ---

Tako je Dule, meni nedostaju osamdesete. :D

goran gajic:
HAHAHA ima nas dosta koji smo nostalgicni prema  80-tim :D....JA PRVI
 vecina BB iz tog vemena je imala svoje osobenosti i veoma preoznatljiv pecat..sad su svi kao stancovani,veliki i bezoblicni...a GASPARI hmmm  pa poput pedjosu i meni je bio idol kao klincu i stalno sam cekao da pobedi tog Haney-a al kao sto dule kaze genetika jbg...al bio je vaskularan u pm... i onako cvrst ,isklesan ma rich je bio MRAK!!!!

Manimal:
Gaspari nije bio genetski nadaren, ali je pokazao da sa velikim zrtvovanjem i radom koje moras da podneses u ovom sportu,  sve je moguce.

Legenda ovog sporta.

Pedja_Petrovic:
JA I DAN DANAS NEKADA GLEDAM NJEGOVE VIDOJE KASETE...SA TRENZIZI....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju