Ostalo > Offtopic

DHT (Dehidrotestesteron) - Ishrana/Savet

<< < (3/3)

Nemanja Simon:
Sad sam bacio pogled na teme. Izvinjavam se. Mislio da je ovo ozbiljna tema, a i mene muči sličan problem, pa ono... Još jednom, izvinjavam se, a admina/moderatora molim da obriše moje komentare.
Pozdrav, momci.

Stevan Čerubdžić:
Ma nikakav problem. Ali to hocu da ti kazem, posle stvari koje je ovaj momak pisao tesko da se bilo sta moze uzeti za ozbiljno. Nisam ja imao nameru da se raspravljam s tobom, nego samo da vidis prvo sta je bilo pisano. Sve ok.

Pirat:
ovde je u korelaciju dovedeno drkanje sa opadanjem kose i masnom kozom :) nikada dosadno na ovom forumu, ne moze jednostavno da bude ... :) Ali sto se tice sebuma, ishrana igra veliku ulogu i rezultati se ne mogu ocekivati preko noci, recimo da sto cistiji izvori proteina , totalno izbacivanje slatkisa i ostalih drkalica moze mnogo da pomogne situaciji.
@Nemanja
to sto si promenio nacni zivota na losije da kazemo, koza ti je odmah pokazala, imaj na umu da je cak nekada "dobro " sto je izbilo samo na kozi... batali pljuge iovako su poskupele :)  udisemo inace svakakva govna iz vazduha ... alkohol isto treba biti umeren... jer u pravu si ! hormoni jesu odgovorni a kako ? pa recimo da opijanjem i unosenjem velike kolicine alkohola smanjujes proizvodnju testosterona, pojacavas estrogen sto dalje u tvojoj biohemiji i konverzijama svakako da ima znacaja. Pusenjem cigara i unosenjem nikotina stvaras opet neki oblik zavisnosti koji ti indirektno utice na kortizol , adrenalin... sve je to ovako banalno ali na duze staze , kada gledamo godine u pitanju i kada se svi faktori sklope i posledice, svakako da ce tvoja paleta hormona drugacije da se ponasa i reaguje na sve !Nije to neka velika filozofija , stvar je vise nego jednostavna...

Nemanja Simon:

--- Citat: pirat  Jun 13, 2016, 03:02:36 posle podne ---ovde je u korelaciju dovedeno drkanje sa opadanjem kose i masnom kozom :) nikada dosadno na ovom forumu, ne moze jednostavno da bude ... :) Ali sto se tice sebuma, ishrana igra veliku ulogu i rezultati se ne mogu ocekivati preko noci, recimo da sto cistiji izvori proteina , totalno izbacivanje slatkisa i ostalih drkalica moze mnogo da pomogne situaciji.
@Nemanja
to sto si promenio nacni zivota na losije da kazemo, koza ti je odmah pokazala, imaj na umu da je cak nekada "dobro " sto je izbilo samo na kozi... batali pljuge iovako su poskupele :)  udisemo inace svakakva govna iz vazduha ... alkohol isto treba biti umeren... jer u pravu si ! hormoni jesu odgovorni a kako ? pa recimo da opijanjem i unosenjem velike kolicine alkohola smanjujes proizvodnju testosterona, pojacavas estrogen sto dalje u tvojoj biohemiji i konverzijama svakako da ima znacaja. Pusenjem cigara i unosenjem nikotina stvaras opet neki oblik zavisnosti koji ti indirektno utice na kortizol , adrenalin... sve je to ovako banalno ali na duze staze , kada gledamo godine u pitanju i kada se svi faktori sklope i posledice, svakako da ce tvoja paleta hormona drugacije da se ponasa i reaguje na sve !Nije to neka velika filozofija , stvar je vise nego jednostavna...

--- Kraj citata ---

@pirat

Da, apsolutno se slažem. Koža je odmah pokazala, ali koliko je dobro što je tu... Zvuči površno i za neke totalno nebitno, ali deo oko kože glave i kose mi se apsolutno ne dopada. I period od 5 doina prođe, a i dalje nastavljam isto, i srazmerno tome situacije se pogoršava. Da, udišemo svakakva sranja, pored cigareta je l'. Iz Pančeva sam, i odmah sam pored "južne zone" (Azotara, Petrohemija, Rafinerija). Slažem se i uopšte nije banalno. Hvala :)
Pozdrav.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju