Ostalo > Offtopic

oko odmaranje izmedju serije

<< < (3/10) > >>

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Перун  Jun 17, 2016, 12:52:49 posle podne ---Na lat masini radio noge?

Troluje lik vec duze vreme.

--- Kraj citata ---
Nadao sam se da je mislio na hak ili legpres.
Mada ako hak ili presu zove lat masina onda opet, jasno mi je koliko shvata trening nogu ozbiljno. :/

LeeVu:
Lik se maksimalno sprda sa nama koliko ja vidim, kakva soya, sta je kopane

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 17, 2016, 01:00:39 posle podne ---
--- Citat: Перун  Jun 17, 2016, 12:52:49 posle podne ---Na lat masini radio noge?

Troluje lik vec duze vreme.

--- Kraj citata ---
Nadao sam se da je mislio na hak ili legpres.
Mada ako hak ili presu zove lat masina onda opet, jasno mi je koliko shvata trening nogu ozbiljno. :/

--- Kraj citata ---

PS: U brzini sam napisao lat masina haha, radi se oko legpres.

evo na ovu.

Shvatam ozbiljno, ali mislim da me nisi razumeo. Necu masu da nabijam na njih nego vec da ih definisem :D. Al ono rastu. Sad kad sam poceo da trcim pocele su po malo da se definisaju.

--- Citat: LeeVu  Jun 17, 2016, 01:01:50 posle podne ---Lik se maksimalno sprda sa nama koliko ja vidim, kakva soya, sta je koji kurac kopane

--- Kraj citata ---

Nisam iz srbije i ne razumem bas 100% srpskog. Mislio sam na meso od KOKOSKE, ne znam kako vi zovete kod vas to.

VOJA.S:
LeeVu samo malo pripazi na recnik ako nije problem..;)
Ovakva ishrana uz minimalne kolicine uh i bez masti je odlicna ako zelis da nastetis sebi.

oldschool:

--- Citat: Voja.S  Jun 17, 2016, 01:05:07 posle podne ---LeeVu samo malo pripazi na recnik ako nije problem..;)
Ovakva ishrana uz minimalne kolicine uh i bez masti je odlicna ako zelis da nastetis sebi.

--- Kraj citata ---

Pa ja sam cuo da ima zdravih masti kod jajeta, mislim da 2 cela su ok? ili se varam.

A koliko sam procitao na kesicu iz testenine (makarone) ima masti i u njih, samo malo.

Levu, sta se tice soje soje ti je proteini iz rastitelnog potekla. Sta ima cudno tu?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju